Πέμπτη 22 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ειρήνης σε όλη την Ελλάδα

Συνεχίζονται οι πολύμορφες φιλειρηνικές εκδηλώσεις, που διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, σε όλη την Ελλάδα:

Σήμερα Πέμπτη
  • Η Νεανική Δράση για την Ειρήνη Αρτας διοργανώνει από τις 5μ.μ. στο ΤΕΙ προβολή ταινίας, συζήτηση, έκθεση βιβλίου, φωτογραφικού υλικού και σκίτσου. Η έκθεση θα συνεχιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ιωαννίνων διοργανώνει στις 8.30 μ.μ. εκδήλωση στην πλατεία Μαβίλη. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία και έκθεση βιβλίου.
Παρασκευή 23 Μάη
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου και η Νεανική Δράση δίνουν στις 11.30 π.μ. συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου (Εργατικού Κέντρου 7, 1ος όροφος).
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Αρτας και η Νεανική Δράση διοργανώνουν στις 7.30 μ.μ. συναυλία στην κεντρική πλατεία.
Σάββατο 24 Μάη
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου και η Νεανική Δράση στις 7 μ.μ. καλούν τα παιδιά να ζωγραφίσουν για την ειρήνη στην πλατεία Ελευθερίας.
Κυριακή 25 Μάη
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Κοκκινιάς και Κερατσινίου διοργανώνουν ημερήσια εκδρομή στη Δαύλεια,στους πρόποδες του Παρνασσού. Η τιμή εισιτηρίου είναι 2.500 δραχμές. Πληροφορίες μέχρι την Παρασκευή το βράδυ στο 4616.020.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Σερρών σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών διοργανώνουν στις 10 π.μ. "Γιορτή Ειρήνης" στην πλατεία Ελευθερίας. Τη γιορτή θα ανοίξουν τα παιδιά του δημοτικού, ζωγραφίζοντας θέματα ειρήνης. Στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά δώρα. Ο κύκλος των εκδηλώσεων θα κλείσει με εκδήλωση το βράδυ που θα αρχίσει στις 8 μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλίες, δημοτικούς χορούς, τραγούδια και απαγγελίες ποιημάτων.
  • Στο Βόλο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης και η Νεανική Δράση με την καθιερωμένη Πορεία Ειρήνης,που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ανακασιάς του Δήμου Ιωλκού στις 6 μ.μ. και θα τερματίσει στην παραλία Βόλου,όπου θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Παράλληλα συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τον αλβανικό λαό στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου (Δημητριάδος - Εργατικού Κέντρου 7, 1ος όροφος).
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Πτολεμαϊδας διοργανώνει στις 8 μ.μ. εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την Αντιφασιστική Μίκη, για να τιμηθεί η Εθνική Αντίσταση και η αντίσταση των λαών της Ευρώπης κατά του φασισμού, καθώς και για να τιμηθεί η μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.
Κυριακή 1 Ιούνη
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης στις 11 π.μ. διοργανώνει συγκέντρωση και ομιλία μπροστά στο δημαρχείο. Θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης. Με την πορεία αυτή θα κλείσει το Δεκαήμερο Ειρήνης στην πόλη αυτή, κατά τη διάρκεια του οποίου στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο υπάρχει χώρος με ταμπλό, φωτογραφίες, αφίσες και ανακοινώσεις.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ