Τρίτη 21 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το μέγεθος του εκσυγχρονισμού

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο "εκσυγχρονισμός" του ήταν τέτοιου είδους και μεγέθους, ώστε, ακόμα κι όταν ήταν πρόεδρος της ΓΣΕΕ - λίγους μήνες πριν - χρειαζόταν πολλή προσπάθεια για να διακρίνεις κάτι τι το φιλεργατικό στη συμπεριφορά του. Πολλές φορές δεν μπορούσε να γίνει αυτό με καμία προσπάθεια.

Τώρα, ο Χρ. Πρωτόπαππας, εντελώς απελευθερωμένος από τις "αγκυλώσεις" της προηγούμενης ιδιότητας και συνεπής απέναντι στο μεροκάματο του υφυπουργού, είπε για τις απεργιακές κινητοποιήσεις των ναυτεργατών ότι "υπάρχουν και όρια". Πρόσθεσε ότι οι ναυτεργάτες φορολογούνται επειδή όλοι πρέπει να φορολογηθούν, αλλά και ότι οι εφοπλιστές μπορούν να πάρουν τα καράβια τους και να φύγουν και έτσι, τελικά, η κυβέρνηση φορολογεί όποιους μπορεί, αλλά και τους μεγάλους...

Με "ύφος" τα έλεγε αυτά χτες, μαζί με πολλά άλλα, που δε χρειάζεται να ασχοληθούμε, αφού είναι γνωστό και το ύφος και το ήθος του. Ο άνθρωπος νιώθει, έτσι κι αλλιώς, πιο βολικά στα σαλόνια του "κοινωνικού εταιρισμού", παρά κοντά στους πρώην συναδέλφους του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ