Τρίτη 21 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των Επιτροπών Ειρήνης

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) πραγματοποιεί αύριο Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση - συνάντηση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Στην ίδια εκδήλωση θα γίνει και η κλήρωση της ετήσιας λαχειοφόρου αγοράς και καλούνται σ' αυτήν όλες οι Επιτροπές Ειρήνης της Αθήνας και οι φίλοι της ΕΕΔΥΕ.

  • Η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας και το παράρτημα ΠΕΑΕΑ Καλαμάτας κόβουν από κοινού την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους αύριο Τετάρτη στις 5 μ.μ. στα γραφεία τους.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της αύριο Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στο δημοτικό αναψυκτήριο του Αλσους "Δημήτρης Κιντής".
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Γούβας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 26 Γενάρη, στις 11 π.μ., στα γραφεία της Εθνικής Αντίστασης (Λεαγρού 12).
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ανω Λιοσίων κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της τηΔευτέρα 27 Γενάρη στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "Μελίνα Μερκούρη". Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το χορευτικό του Συλλόγου Κρητών Ανω Λιοσίων και μουσικό πρόγραμμα από τριμελή ορχήστρα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ