Σάββατο 1 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
"Πρωτοβουλίες" Σκανδαλίδη

"Πρωτοβουλίες" εντυπώσεων, με το βλέμμα στραμμένο περισσότερο στο εσωκομματικό παιχνίδι, συνεχίζει να εξαγγέλλει ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδης, χωρίς να είναι καθαρό αν κινείται σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου ή επιχειρεί να προκαταλάβει επιλογές και αποφάσεις.

Μετά την πρότασή του προς το ΣΥΝ για συνεργασία στις δημοτικές εκλογές, το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έθεσε υποψηφιότητα για το Δήμο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Σε συνέντευξή του σε μηνιαίο περιοδικό ο Κ. Σκανδαλίδης δηλώνει ότι δέχεται να είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Δ. Αβραμόπουλο, εφόσον τα όργανα του κινήματος συμφωνήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Σημίτης ενδιαφέρεται διακαώς να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ ο Κ. Σκανδαλίδης στο Δήμο Αθηναίων.

Επαναλαμβάνει επίσης την πρότασή του για διάλογο κορυφής με το ΣΥΝ, "ως τον πιο συγγενή χώρο", ο οποίος θα μπορούσε "να καταλήξει σε προγραμματικές συγκλίσεις".

Στην ίδια συνέντευξη ο Κ. Σκανδαλίδης θεωρεί αναγκαίο ο Κ. Σημίτης να αναλάβει πρωτοβουλίες αφομοίωσης της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Στο μεταξύ, στην προχτεσινοβραδινή συνεδρίαση του ΠΓ του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κ. Σημίτη αποφασίστηκε η συγκρότηση του οργάνου που θα αναλάβει την επιβολή του "κοινωνικού διαλόγου". Στο όργανο αυτό σε σταθερή βάση θα συμμετέχουν οι Γ. Παπαντωνίου, Β. Παπανδρέου, Μιλτ. Παπαϊωάννου, Γ. Πασχαλίδης, καθώς και οι Μανίκας, Οικονόμου και Πρωτόπαππας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ