Σάββατο 1 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Οργώνεται" η Θεσσαλονίκη

Αντιπροσωπεία της ΚΟΘ του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Θεοδ. Κωνσταντινίδη, γραμματέα της Οργάνωσης, Χρ. Κόφφα και Φ. Γεωργουδάκη, επισκέφθηκαν την ΕΛΒΟ και τη ΔΕΗ Αγχιάλου, ενώ άλλη αντιπροσωπεία στελεχών του Κόμματος περιόδευσε στον ΟΥΘ. Αναφερόμενος στην πορεία της καμπάνιας στη Θεσσαλονίκη ο Χρ. Κόφφας δήλωσε: "Υπάρχουν Οργανώσεις που έχουν πάρει σ' αυτή την προσπάθεια, θα έλεγα, προεκλογικούς ρυθμούς. Ηδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από χίλιες υπογραφές. Στις συνοικίες και στα εργοστάσια που πηγαίνουμε, γίνονται πολύ ωραίες συζητήσεις. Δεν έχεις αντιδράσεις "απώθησης", ο κόσμος ζητάει να μάθει την άποψή μας και σίγουρα είναι πολύ θετικότερο το κλίμα από ό,τι ήταν πριν λίγα χρόνια. Αυτό θα πρέπει ιδιαίτερα να το αξιοποιήσουμε για να πάμε στην κατεύθυνση προς το Δημοψήφισμα".

Σήμερα το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Σπ. Στριφτάρης θα περιοδεύσει το απόγευμα και θα έχει συναντήσεις με φορείς στη Μηχανιώνα και τα Βασιλικά, ενώ θα μιλήσει στις 7 μμ στην Επανωμή. Επίσης στις 11 πμ. στελέχη του Κόμματος θα περιοδεύσουν στη λαϊκή της Ξηροκρήνης.

Αύριο ο Σπ. Στριφτάρης θα περιοδεύσει και θα έχει συναντήσεις με φορείς στα χωριά Ευαγγελισμός, Σχολάρι, Νυμφόπετρα και Προφήτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ