Πέμπτη 27 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΧΟΥΑΝΤΟΡΕΝΑ
"Νιώθω σαν στο σπίτι μου"

Τη Δευτέρα το μεσημέρι έφτασε στην Αθήνα ο υφυπουργός Αθλητισμού της Κούβας, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας συναντήθηκε με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλ. Παπαρήγα

"Εχω επισκεφτεί την Αθήνα αρκετές φορές και πάντα νιώθω σαν στο σπίτι μου. Τώρα που με υποδέχονται και με φιλοξενούν σύντροφοι, νιώθω δυο φορές έτσι". Αυτό δήλωσε ο Αλμπέρτο Χουαντορένα,υφυπουργός Αθλητισμού της Κούβας, φτάνοντας τη Δευτέρα το μεσημέρι στην Αθήνα προσκεκλημένος από την ΚΕ του ΚΚΕ και το ΚΣ της ΚΝΕ. Τον Α. Χουαντορένα υποδέχτηκε στο ανατολικό αεροδρόμιο του Ελληνικού κλιμάκιο της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Θ. Τζιατζή,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος ευχήθηκε στον υφυπουργό της Κούβας καλή διαμονή, τονίζοντας ακόμη ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την επίσκεψή του στη χώρα μας από ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Συνάντηση με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Α. Χουαντορένα συναντήθηκε με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχτηκαν απόψεις για τις εξελίξεις στην Κούβα και στην περιοχή των Βαλκανίων. Ακόμη ο Κουβανός υφυπουργός Αθλητισμού ενημέρωσε για τα προγράμματα του μαζικού αθλητισμού που υπάρχουν στην Κούβα.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον κουβανικό λαό, την κυβέρνηση και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κούβας, για τις προσπάθειες που κάνουν ενάντια στο εμπάργκο που έχουν επιβάλει οι ΗΠΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ