Σάββατο 5 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των Επιτροπών Ειρήνης
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς πραγματοποιεί αύριο Κυριακή στις 10.30 π.μ. στο Ωδείο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Νίκαιας, συνέλευση για την εκλογή νέας Γραμματείας.
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Καλλιθέας - Νέας Σμύρνης - Ταύρου διοργανώνουν την Τετάρτη 9 Απρίλη στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Δήμου Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη 76) εκδήλωση αλληλεγγύης στον αλβανικό λαό, με πολιτιστικό πρόγραμμα και ομιλία εκπροσώπου της ΕΕΔΥΕ.
  • Το Ζωγραφιώτικο Κίνημα Ειρήνης και η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" διοργανώνουν την Τετάρτη 9 Απρίλη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου (Ανακρέοντος 60) συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: "Αλβανία - Βαλκάνια - Κύπρος".
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου πραγματοποιεί παλλεσβιακή συνέλευση την Τετάρτη 9 Απρίλη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, προκειμένου να συζητήσει και να καθορίσει τη στάση της για τις εξελίξεις στην περιοχή και γίνει διεύρυνση της Γραμματείας.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου πραγματοποιεί την Τετάρτη 9 Απρίλη στις 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιάλης (Εμ. Μπενάκη 70), γενική συνέλευση για την εκλογή του κερατσινιώτικου συμβουλίου ειρήνης. Παράλληλα, θα υπάρχει ομιλία από τον αντιπρόεδρο της ΕΕΔΥΕ Ν. Φωτιάδη, ο οποίος θα μιλήσει για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια.
Πορεία Πέραμα - Μπλόκο Κοκκινιάς

Το κίνημα ειρήνης του Πειραιά διοργανώνει την Κυριακή 13 Απρίλη, πορεία ειρήνης από το Πέραμα μέχρι το μπλόκο της Κοκκινιάς, μέσω των εργατογειτονιών του Πειραιά. Την πορεία διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης Περάματος, Κερατσινίου, Δραπετσώνας, Κοκκινιάς, Κορυδαλλού.Η εκκίνηση θα γίνει την επόμενη Κυριακή στις 10.30 το πρωί από τα καραβάκια Περάματος, στις 12.30 το μεσημέρι θα γίνει στάση στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι και στις 1.30 θα τερματίσει στην πλατεία Οσίας Ξένης στην Κοκκινιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ