Τρίτη 27 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απλώνονται στις γειτονιές οι προφεστιβαλικές

Το 23ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ ανοίγει πλέον για τα καλά τα φτερά του, στέλνοντας με κάθε του εκδήλωση το μήνυμα της νεανικής αντεπίθεσης. Οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για αυτή τη βδομάδα στην Αθήνα είναι:

Σήμερα:

  • Στη Σιβιτανίδειο,στις 6.30 μ.μ. με θέμα τα εργασιακά δικαιώματα των νέων και τον "κοινωνικό διάλογο".
  • Στο ΕΜΠ (Πατησίων) στις 7 μ.μ. η Σπουδάζουσα της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα το φοιτητικό κίνημα και ομιλήτρια την Ε. Μηλιαρονικολάκη,υπεύθυνη του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη:

  • Στο Περιστέρι, πλατεία Κουντουριώτη, στις 9 μ.μ. με θέμα τα εργασιακά δικαιώματα των νέων.
  • Αρχίζει η διήμερη εκδήλωση στο ΤΕΙ Αθήνας με κεντρικό θέμα τις εξελίξεις στη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση. Θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου και θα γίνουν συναυλίες από ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

Την Παρασκευή:

  • Ξεκινά η διήμερη εκδήλωση στους Αγ. Αναργύρους με θέμα τα ναρκωτικά, με συμμετοχή εκπροσώπων Θεραπευτικών Κοινοτήτων, του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών, μαθητικών κοινοτήτων της περιοχής και μαζικών φορέων. Την Παρασκευή η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία Ανάκασας και το Σάββατο στην κεντρική πλατεία Αγ. Αναργύρων.
Στην Αρτα

Με ανακοίνωσή του, το ΝΣ Αρτας της ΚΝΕ τονίζει ότι ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική προετοιμασία για το 23ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" και αποφασίστηκε η κεντρική προφεστιβαλική εκδήλωση της Αρτας να γίνει στις 6 και 7 Σεπτέμβρη στην πλατεία Σκουφά.Στο διήμερο θα παρουσιαστεί η νεανική ερασιτεχνική δημιουργία της περιοχής, θα γίνουν συζητήσεις για τα 80χρονα του ΚΚΕ, ενώ το κεντρικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με τους ΠΥΞ - ΛΑΞ και το ρεμπέτικο συγκρότημα του Μπάμπη Τσέρτου.

Το ΝΣ Αρτας της ΚΝΕ με την ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία όλων των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων, να δώσουν με επιτυχία τη μάχη του εισιτηρίου. Επίσης, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από τώρα τους φίλους του ΚΚΕ που δέχτηκαν να συμβάλουν με τις γνώσεις τους στην ερασιτεχνική καλλιτεχνική δημιουργία καθώς και τις γενικότερες δουλιές του Φεστιβάλ.

Στη Χαλκίδα

Νεανική αντεπίθεση στον ιμπεριαλισμό, αλλά και αντεπίθεση στην πολιτιστική πολιτική αλλοτρίωσης των συνειδήσεων της νεολαίας, που επιχειρεί η πλουτοκρατία, η κυβέρνηση και η ΕΕ, αποτελούν οι διήμερες εκδηλώσεις (σήμερα και αύριο), που διοργανώνει η ΚΝΕ στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Το διήμερο περιλαμβάνει συζήτηση για την παιδεία και τα ναρκωτικά, συναυλία με νεανικό μουσικό συγκρότημα (αύριο), χώρους για την ειρήνη και τον αθλητισμό και έκθεση βιβλίου. Στην εκδήλωση της πρώτης μέρας θα μιλήσει ο Π. Γεωργιάδης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ