Τρίτη 10 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο αντικομμουνισμός του "ανανεωτή" της ΕΤ-1

Ο δημοσιογράφος της "Αυγής" και της ΕΤ-1, Απ. Αποστολόπουλος, είναι γνωστός αντικομμουνιστής της "ανανέωσης". Αυτό το χαρακτηριστικό του πρυτάνευσε το βράδυ της Κυριακής, αντί της υποχρέωσής του να μεταδώσει, ως όφειλε, αποσπάσματα από την εκδήλωση τιμής του ΚΚΕ στα 50χρονα του ΔΣΕ. Αυτό, επίσης, πρυτάνευσε, αντί να μεταδώσει τις δηλώσεις του Χ. Φλωράκη για τις αγροτικές κινητοποιήσεις!

Αντίθετα, ο εν λόγω κύριος αφιέρωσε υπεραρκετό χρόνο για να παρουσιάσει τον Μ. Παπαγιαννάκη ομιλούντα μπροστά σε 14 άτομα για τη φτώχεια, την ανεργία και το ρατσισμό. Φαίνεται όμως ότι η θέληση αποκλεισμού του ΚΚΕ δεν υπάρχει μόνο σ' αυτόν. Σύμφωνα με ομολογία του ίδιου του Απ. Αποστολόπουλου, ολόκληρη η αρμόδια να κόψει και να ράψει ομήγυρη της ΕΤ-1 αποφάσισε να κοπεί το ΚΚΕ! Ετσι, το φαινόμενο επαναλήφθηκε και στα άλλα κρατικά κανάλια!..

Είναι δικαίωμα και υποχρέωση αυτών των κυρίων να προβάλουν δραστηριότητες άλλων κομμάτων. Και βεβαίως η ένστασή μας δε βρίσκεται σ' αυτό. Από πού κι ως πού, όμως, θεωρούν ότι αντλούν το δικαίωμα να συμπεριφέρονται προκλητικά απέναντι στο ΚΚΕ; Το οποίο δεν έχουν πάψει ούτε στιγμή να το θεωρούν αντιδημοκρατικό κόμμα! Σε αντίθεση, εννοείται, με αυτούς τους... "δημοκράτες". Που "σέβονται" την άποψη του άλλου. Τόσο πολύ, ώστε με την πρώτη ευκαιρία την εξοβελίζουν!

Απαράδεκτο το γεγονός, πλην όμως μας είναι κατανοητό. Τους ενοχλούν οι αγώνες του λαού μας, τότε και σήμερα. Τους ενοχλεί η συνεπής και ανιδιοτελής στάση του ΚΚΕ. Τους ενοχλεί τελικά το ίδιο το δίκιο και η αλήθεια!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ