Τετάρτη 14 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ της πλειοψηφίας του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ, που απέρριψε την πρόταση της ΔΗΚΕΒΕ για ουσιαστικές αυξήσεις στους εργαζόμενους, στα πλαίσια της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι της παράταξης (σελίδα 12).

ΑΠΕΡΓΟΥΝ αύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη για την υπογραφή τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας και την ανακούφιση των ανέργων (σελίδα 13).

ΑΡΧΙΖΕΙ το "μεγάλο φαγοπότι" στον ΟΣΕ. Η διοίκηση του Οργανισμού προωθεί έργα 110 δισ. δραχμών, την εκτέλεση των οποίων θα αναλάβει - μόλις συσταθεί - η θυγατρική ΕΡΓΟΣΕ, το 49% της οποίας μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες (σελίδα 15).

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.Ερήμωση, ανεργία, ρύπανση και μόλυνση του περιβάλλοντος, εγκατάλειψη της πολιτιστικής κληρονομιάς και γενικότερα αδιαφορία του επίσημου κράτους σε όλα τα επίπεδα (σελίδες 16-17).

ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ κλινικές, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, παρέχουν από μέτρια έως χαμηλή περίθαλψη και υπηρεσίες και δεν εφαρμόζουν τις προδιαγραφές και τους όρους που αφορούν τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τη σύνθεση του ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού (σελίδα 23).

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ τρίωρη στάση εργασίας στα νοσοκομεία από τις 12-3 μμ εξήγγειλε για αύριο, Πέμπτη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (σελίδα 23).

ΠΡΩΤΗ δύναμη αναδείχτηκε η "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα" για την εκλογή ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Καισαριανής (σελίδα 24).

ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΕΣ μεταθέσεις εργαζομένων στο Δήμο Αθήνας. Να μην παραχωρηθούν σε ιδιώτες υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, προειδοποιούν οι εκεί εργαζόμενοι (σελίδα 24).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ