Σάββατο 27 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Μνημόσυνα
  • Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ και οι οικογένειες και συγγενείς των θυμάτων οργανώνουν αύριο Κυριακή 28-4-96, στις 10.30 π.μ., το καθιερωμένο χρονιάτικο τρισάγιο, που θα γίνει στον τόπο που εκτελέστηκαν οι αγωνιστές Βασίλης Μελέτης και Ηλίας Σπυρογιαννάκης στον Αγιο Φανούριο, για να τιμηθούν οι 43 ήρωες νεκροί της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Στην εκδήλωση παίρνει μέρος το Παρ/μα Πετραλώνων - Θησείου - Σφαγείων και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν. Αναχώρηση για Λουτράκι στις 8 π.μ. από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Α. Πετραλώνων. Συμμετοχή στα τηλέφωνα: 9225.832 (Ψωμιάδης), 3473.573 (Καραμπάτσος).

  • Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ - ΦΥΛΗΣ με την ολόπλευρη συμπαράσταση του Δήμου ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ,τελεί αύριο Κυριακή 28-4-96, στις 11 π.μ.,μνημόσυνο για τους 5 αγωνιστές του Ασπρόπυργου που εκτελέστηκαν από τα στρατεύματα κατοχής στις 15-4-1944. Η εκδήλωση θα γίνει στη θέση Αγία Σωτήρα στο 16ο χλμ. Αθηνών - Κορίνθου (Λίμνη Κουμουνδούρου).
Εκδρομές
  • Ο Ενωτικός Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων Αντιστασιακών και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης διοργανώνει εκδρομή για να παραστεί στο μνημόσυνο που θα γίνει αύριο Κυριακή 28-4-96, στις 10 π.μ. στο Αγρίνιο, για τους 120 εκτελεσμένους από το γερμανικό στρατό κατοχής, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης της περιοχής. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου να λάβουν μέρος. Αναχώρηση πούλμαν από την πλατεία Κάνιγγος στις 8 π.μ.
  • Το Παράρτημα ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ οργανώνει αύριο Κυριακή 28-4-96,ημερήσια εκδρομή με διαδρομή: Αθήνα - Λεβίδι - Βλαχέρνα - Βυτίνα - Αθήνα. Την εκδρομή αυτή αφιερώνουν στον αείμνηστο συναγωνιστή τους Σοφοκλή Δεληβοριά,που τόσο ήθελε να κάνει προσκύνημα στους τόπους των μαχών. Αναχώρηση από την πλατεία Αγιου Δημητρίου στις 8 π.μ. Τιμή συμμετοχής 2.000 δρχ. κατ' άτομο.
Εκλογοαπολογιστική συνέλευση
  • Η Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου πραγματοποιεί την ετήσια Συνέλευσή της ΟΡΙΣΤΙΚΑ τη Δευτέρα 29-4-96 στις 5 μ.μ. στην αίθουσα Συνδ. Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος 2ος ορ.).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ