Πέμπτη 10 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε αποχή προχωρούν οι πανεπιστημιακοί

Σε αποχή από τα διδακτικά καθήκοντα προχωρούν οι Σύλλογοι Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού των πανεπιστημίων, διεκδικώντας την άμεση απόσυρση της τροπολογίας, με την οποία καταργείται η ακαδημαϊκή εξέλιξη των πανεπιστημιακών και τη ρύθμιση θεμάτων που αφορούν τα πανεπιστήμια. Ηδη αποχή από τα διδακτικά τους καθήκοντα πραγματοποιούν οι διδάσκοντες στο ΕΜΠ και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ενώ από αύριο ξεκινά αποχή και ο σύλλογος ΔΕΠ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας και από τη Δευτέρα ο Σύλλογος του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών η συνδιάσκεψη της ΠΟΣΔΕΠ και εκπροσώπων των συλλόγων ΔΕΠ των πανεπιστημίων παράλληλα με τη σύνοδο των πρυτάνεων, προκειμένου να αποφασιστεί η πορεία του κλάδου σε πανελλαδικό επίπεδο.

  • Αύριο πραγματοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης η Σύνοδος των Προέδρων των ΤΕΙ, όπου θα εξεταστούν η πορεία του 2ου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, η σύσταση οργάνου με την επωνυμία "Ενωση των ΤΕΙ της χώρας", με σκοπό τη συνεργασία μεταξύ των ιδρυμάτων σε διάφορα προγράμματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΤΕΙ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ