Κυριακή 13 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Με νέα ώθηση και δυναμική στους αγώνες που έρχονται

"H KNE τα τελευταία χρόνια ανέπτυξε μια σημαντική δράση στο χώρο των εργαζόμενων μαθητών. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη αγώνων στο χώρο της νυχτερινής εκπαίδευσης, δείχνοντας ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποκτήσουν επιτέλους οι μαθητές των νυχτερινών σχολείων καλύτερες συνθήκες στη μόρφωση και την εργασία", τονίζει ο Γ. Μπαγιαρτάκης,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

"Η δράση της ΚΝΕ και του ΚΚΕ ήταν έντονη στο χώρο των νυχτερινών σχολείων, με συνεχείς επισκέψεις στα σχολεία και στους χώρους δουλιάς και με την πρόταση νόμου που κατέθεσε το Κόμμα για την αναβάθμιση της νυχτερινής εκπαίδευσης.

Μετά τις εκλογές, βρεθήκαμε ξανά με τους συμμαθητές μας, συζητώντας μαζί τους για τα νέα μέτρα υπονόμευσης της νυχτερινής εκπαίδευσης, για το θέμα της στράτευσης στα 18, όπως προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, όπως επίσης και για το νομοσχέδιο για την ανεργία. Ολα αυτά τα μέτρα αποτελούν το σκηνικό της χρονιάς που ξεκίνησε, κατά τη διάρκεια της οποίας είμαι σίγουρος ότι οι εργαζόμενοι μαθητές θα τα φέρουν στην επιφάνεια με τον γνωστό αγωνιστικό τους τρόπο, γιατί έδειξαν ότι ξέρουν να αγωνίζονται και να διεκδικούν".

Η σημερινή μεγάλη γιορτή της αντεπίθεσης της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα δώσει σε όλους μας την ώθηση και τη δυναμική για τους αγώνες που έρχονται".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ