Παρασκευή 15 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αυτοί εισπράττουν αλλιώς...

Δε φτάνει που είναι απεργοσπάστες και άγριοι φορομπήχτες, κοροϊδεύουν και τον κόσμο. Λόγος γίνεται για τους δημάρχους Αμαρουσίου και Χαλανδρίου, οι οποίοι σήμερα την ώρα που οι άλλοι δήμαρχοι θα διαδηλώνουν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, αυτοί θα ασχολούνται με την "αειφόρο ανάπτυξη", δηλαδή με ένα ακόμα ευρωπαϊκής έμπνευσης πρόγραμμα για μεγάλες μάσες. Το σχετικό συνέδριο, που θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΚΕ, η ηγεσία της οποίας πούλησε με τον πλέον αισχρό τρόπο τις διεκδικήσεις των δημάρχων.

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα το δήμαρχο Αμαρουσίου είναι χαρακτηριστική η χτεσινή καταγγελία της παράταξης "Δημοτική Ενότητα".Αποκαλύπτει πως πριν από λίγες μέρες αυξήθηκαν τα τέλη καθαριότητας κατά 50%, ενώ μέσα σε δύο χρόνια αυξήθηκαν τα δημοτικά τέλη κατά 300%!

Η παράταξη καταγγέλλει το γεγονός ότι χτες λειτούργησαν όλες οι δημοτικές υπηρεσίες, παρά την απόφαση της ΤΕΔΚΝΑ για κλείσιμο και σημειώνει πως η δημοτική αρχή "αντί να συμπαραταχτεί με την πλειοψηφία των δημάρχων και κοινοταρχών της Αττικής και να διεκδικήσει τα χρήματα που ανήκουν στο μαρουσιώτικο λαό και παράνομα παρακρατεί η κυβέρνηση, προτίμησε να φορολογήσει και πάλι τους δημότες". Τέλος η "Δημοτική Ενότητα" υπογραμμίζει, για μια ακόμα φορά, την απουσία από τους αγώνες όλων των δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας, που ενώ συμφωνούν με τη φορομπηχτική πολιτική που ακολουθείται, θολώνουν τα νερά, καταψηφίζοντας, χωρίς ουσιαστικό κόστος για την πλειοψηφία, κάποια επιμέρους θέματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ