Τρίτη 19 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Πανέτοιμοι οι συνταξιούχοι για το συλλαλητήριο

Προσκλητήριο της Περαιώτικης Συντονιστικής Επιτροπής για συμμετοχή των συνταξιούχων στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 10 Δεκέμβρη

Τη συμμετοχή τους σε όλες τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις των εργαζομένων και των συνταξιούχων, "καθώς και σε εκείνες που θα ακολουθήσουν και όποια μορφή κι αν πάρουν", αποφάσισαν 15 σωματεία που απαρτίζουν τη Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) Συνταξιουχικών Σωματείων του Πειραιά.

Η ΣΕ των Συνταξιουχικών Σωματείων του Πειραιά καλεί τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που θα γίνει στις 28.11.1996, καθώς και στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων στις 10 Δεκέμβρη στην Αθήνα, που οργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των συνταξιουχικών οργανώσεων Ελλάδας. Η ΣΕΑ εκπροσωπεί τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, του ΤΕΒΕ, του ΤΣΑ, του ΝΑΤ, του ΟΣΕ, του ΟΤΕ, των ΕΛΤΑ, της ΔΕΗ, του δημοσίου και των τραπεζών. Το πανελλαδικό συλλαλητήριο θα γίνει στην πλατεία Κάνιγγος, ώρα 10 μμ.

Η ΣΕΑ ζητά συναντήσεις με τις ηγεσίες όλων των κομμάτων στη Βουλή για να εκθέσει τα σοβαρά προβλήματα των συνταξιούχων και τους διαγραφόμενους κινδύνους των ασφαλιστικών ταμείων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ