Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Εχουν δίκιο οι αγρότες

Δίκαιη χαρακτηρίζει την αγωνιστική κινητοποίηση των αγροτών ο νομάρχης Αρκαδίας Παν. Γιαννόπουλος, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, με την οποία ζητάει την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

"Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ,

Ως νομάρχης Αρκαδίας, ενημερώθηκα από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αγροτών Αρκαδίας - Αργολίδας για τα αιτήματά τους, τους αγώνες και το μέλλον τους, όταν με επισκέφθηκαν στο γραφείο μου και μου επέδωσαν εγγράφως τα αιτήματά τους, τα οποία επισυνάπτω.

Η αγωνιστική κινητοποίηση των Αρκάδων αγροτών και των συναδέλφων τους σε όλη τη χώρα είναι δίκαιη, γιατί περνάνε δύσκολες οικονομικά στιγμές και, όπως λένε και οι ίδιοι, προβλέπονται ακόμη δυσκολότερες.

Κύριε πρωθυπουργέ,

Είμαι βέβαιος πως θα θελήσετε να επανεξετάσετε το πρόβλημα μέσα από διάλογο και να ικανοποιήσετε όσα από τα αιτήματά τους μπορούν να ικανοποιηθούν, ώστε να αποκατασταθεί η κοινωνική ηρεμία.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία με την οποία προσεγγίζετε τα κοινωνικά προβλήματα, ευελπιστώ στη σωστή αντιμετώπιση των δίκαιων αιτημάτων της αγροτικής τάξης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ