Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αποφασισμένοι στη γέφυρα Καλογήρου

Οι αγρότες της Αρτας και της Πρέβεζας, του Δομοκού, της Βοιωτίας και της Χαλκίδας δηλώνουν αποφασισμένοι να ενισχύσουν τα μπλόκα και να φτιάξουν καινούρια

Αγανακτισμένοι ακόμα περισσότερο, μετά και τη χτεσινή άρνηση των αρμοδίων της κυβέρνησης, να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα τους, οι αγρότες της Αρτας - Πρέβεζας όχι μόνον παρέμεναν στο μπλόκο στη γέφυρα Καλογήρου, αλλά δήλωναν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, ενισχύοντας από σήμερα το μπλόκο. Μάλιστα, όπως μας δήλωναν αγρότες της περιοχής, αύριο η Συντονιστική Επιτροπή θα ενημερώσει τους αγρότες, περιοδεύοντας στα χωριά και θα καλέσει τους αγρότες να ξαναστήσουν και νέα μπλόκα.

Προς ενίσχυση οδηγούνται οι αγρότες και στα μπλόκα του Δομοκού, που έχουν στηθεί στις θέσεις Δρούγος και Ν. Μοναστήρι. Οπως μας είπαν εκπρόσωποι των μπλόκων, που συμμετείχαν στην πανελλαδική συγκέντρωση, μετά την άκαμπτη στάση της κυβέρνησης, είναι βέβαιο πως νέοι αγρότες θα ενισχύσουν τα μπλόκα.

Τέλος όπως μας ενημέρωσε ο Γιώργος Γκικόπουλος από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των αγροτών της Βοιωτίας, είναι σίγουρο πως όχι μόνο θα ενισχυθεί το μπλόκο που κρατάνε οι αγρότες στη θέση Αϊ Γιάννη, αλλά και θα ξαναστηθούν μπλόκα ενάντια στην αδιαλλαξία και την αλαζονεία της κυβέρνησης. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί, από σήμερα, και στο μπλόκο των αγροτών της Χαλκίδας στο Προκόπι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ