Πέμπτη 26 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Σε κινητοποιήσεις εξωθούνται οι εργαζόμενοι

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (του ανταποκριτή μας Χριστόφορου ΠΑΠΑΔΑΚΗ).-

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν άμεσα οι εργαζόμενοι του Δήμου Ηρακλείου, αντιδρώντας στην απόφαση του "προοδευτικού" δημάρχου Κώστα Ασλάνη να μην ανανεώσει τις συμβάσεις των ωρομισθίων συναδέλφων τους.

Μόνιμοι και ωρομίσθιοι υπάλληλοι κατέχονται από οργή και αγανάκτηση για την απαράδεκτη απόφαση του δημάρχου και τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε καθημερινές συσκέψεις για να προετοιμάσουν τον αγώνα τους.

Σύμφωνα με την απόφαση του Κ. Ασλάνη,από τους 153 ωρομίσθιους εργαζόμενους δε θα απολυθούν μόνο όσοι κατέχουν διοικητικές θέσεις στις υπηρεσίες του δήμου. Οι περισσότεροι θα απολυθούν, δηλαδή, στο όνομα της... "οικονομικής εξυγίανσης" του δήμου, ο οποίος βέβαια βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, αλλά σίγουρα όχι εξαιτίας των υπαλλήλων του.

Με τις ενέργειές του αυτές ο δήμαρχος Ηρακλείου βγάζει τώρα τη μάσκα του "προοδευτικού", με την οποία ο ίδιος και η παράταξη του ΠΑΣΟΚ κορόιδεψαν τον ηρακλειώτικο λαό και αποκαλύπτεται πλέον το πραγματικό πρόσωπο των δημοτικών παρατάξεων ΠΑΣΟΚ και "ΣΥΝ". Παράλληλα, επιβεβαιώνονται πλήρως οι καταγγελίες του ΚΚΕ για τις αντιλαϊκές μεθοδεύσεις της νέας δημοτικής αρχής.

Αξιοσημείωτο είναι, τέλος, ότι οι προγραμματικές δηλώσεις του Κώστα Ασλάνη προκάλεσαν την οργή πολλών παραγόντων του δήμου, καθώς και του τέως δημάρχου Ηρακλείου Μανόλη Καρέλλη,ο οποίος αποκάλεσε δημόσια τον νυν δήμαρχο "φασίστα στην ψυχή, αφού μηδενίζει το έργο των προηγούμενων δημάρχων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ