Τρίτη 19 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αυγουστιάτικες περιοδείες

Με δύο παραστάσεις, στο Ηρώδειο,στις 29 και 30 Αυγούστου,ολοκληρώνει τον κύκλο παραστάσεών του το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου,με την κλασική κωμωδία του Μολιέρου "Δον Ζουάν",που ανεβαίνει σε μετάφραση Παναγιώτας Πανταζή,σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη,σκηνικά Αγνής Ντούτση,κοστούμια Κώστα Βελινόπουλου και μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου.Παίζουν: Γιάννης Φέρτης, Γιάννης Μπέζος, Θέμις Μπαζάκα, Νίκος Γαροφάλου κ. ά.

  • Αύριο,οι "Φοίνισσες" του Ευριπίδη από το Κέντρο "Κοσμόπολις", θα παρουσιαστούν στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Καραχισαρίδη,μουσική Μίκη Θεοδωράκη,σκηνικά - κοστούμια Λαλούλας Χρυσικοπούλου.Παίζουν: Αννα Συνοδινού, Χρήστος Καλαβρούζος, Στέλιος Καυκαρίδης,κ. ά.
  • Το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών συνεχίζοντας την περιοδεία του με τη σύνθεση από πέντε αρχαίες τραγωδίες, που αναφέρονται στο Θηβαϊκό Κύκλο: "Οιδίπους Τύραννος", "Οιδίπους επί Κολωνώ", "Φοίνισσες", "Επτά επί Θήβαις" και "Αντιγόνη", θα δώσει παράσταση στο Ηρώδειο, στις 25 Αυγούστου. Η σύνθεση, με τίτλο "Λαβδακίδες",παρουσιάζεται σε μετάφραση και διασκευή Κώστα Γεωργουσόπουλου,σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη,χορογραφίεςΝτόρας Τσάτσου,μουσική Στέφαν Μίκους.Παίζουν: Αντιγόνη Βαλάκου, Στέφανος Κυριακίδης, Μαρία Σκούντζου, Γιώργος Σίσκος, Γιάννης Ροζάκης, Σοφία Κακαρελίδου, Γιάννης Θωμάς κ. ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ