Πέμπτη 2 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΑΣ
Σχέδιο αλλοίωσης της φυσιογνωμίας του

Σοβαρές καταγγελίες του αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Κ. Μπουντόλου

Σχέδιο αλλοίωσης της φυσιογνωμίας της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, με σκοπό και την τελική άλωση του ΤΕΦΑΑ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από μία μικρή ομάδα διδασκόντων και φοιτητών του ιδρύματος.

Τα παραπάνω καταγγέλλει ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Κ. Μπουντόλος,υπογραμμίζοντας ότι στο τμήμα συμβαίνουν πρωτοφανή γεγονότα, όπως το ότι δεν έχουν συγκληθεί τα διοικητικά όργανα του τμήματος (γενική συνέλευση και τομείς) από την 1η Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Επίσης ο Κ. Μπουντόλος καταγγέλλει ότι αγνοούνται οι αποφάσεις του Συμβουλίου τηςΕπικρατείας σχετικά με την αναστολή των υπουργικών αποφάσεων του πρώην υπουργού Παιδείας Δ. Φατούρου, σύμφωνα με τις οποίες τελείως αναιτιολόγητα και καταχρηστικά απολύθηκαν μέλη ΔΕΠ του τμήματος, ανάμεσά τους και ο Κ. Μπουντόλος.

Ο καθηγητής τονίζει ότι τα παραπάνω έχουν την πλήρη κάλυψη των πρυτανικών αρχών και του υπουργείου Παιδείας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι παρά τις αιτήσεις που έχει κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των μελών ΔΕΠ της γενικής συνέλευσης για σύγκληση των οργάνων, οι πρυτανικές αρχές αδρανούν. Αποκορύφωμα όλων των παραπάνω, συνεχίζει η καταγγελία του καθηγητή, είναι η παραπομπή του Γ. Φαράντου,σημερινού προέδρου του τμήματος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να δικαστεί με την κατηγορία της ψευδορκίας μάρτυρα. Σύμφωνα με τις πειθαρχικές διαδικασίες, ο πρόεδρος του τμήματος από τη στιγμή που έγινε η παραπομπή έπρεπε να απέχει των καθηκόντων του, κάτι που δεν κάνει, αφού προφανώς υπάρχει η πολιτική κάλυψή του από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και έχει την ανοχή των πρυτανικών αρχών.

Με βάση τις παραπάνω καταγγελίες, ο Κ. Μπουντόλος ζητάει από όλους τους αρμόδιους να παρέμβουν, προκειμένου να σταματήσουν οι αυθαιρεσίες στο ΤΕΦΑΑ της Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ