Πέμπτη 16 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
(πινέζα}Οχι και άδεια από τους Σημιτοτσουκάτους...

Συνεχίζεται η σκόπιμη και κατευθυνόμενη φιλολογία για τη ...συνεργασία του ΚΚΕ με τη ΝΔ στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές!

Τι και αν ο "Ριζοσπάστης" γράφει καθημερινά για την πολιτική γραμμή του ΚΚΕ; Τι και αν δηλώνεται από στελέχη του Κόμματός μας ότι η πεντακάθαρη γραμμή του ΚΚΕ αποκλείει συνεργασίες με τα άλλα κόμματα, αφού το πρόγραμμά τους στηρίζει την κυβερνητική πολιτική; Αυτοί το βιολί τους! Απ' τη στιγμή που έχει δοθεί "γραμμή" να λένε και να γράφουν για συνεργασία ΝΔ - ΚΚΕ, αυτό κάνουν!

Και, μάλιστα, την ώρα που γνωρίζουν ότι ο κ. Αναγνωστόπουλος έκανε συναντήσεις και με εκπροσώπους άλλων κομμάτων, όπως του ΣΥΝ και του ΔΗΚΚΙ... Παρ' όλα αυτά, το βιολί τους! Κάνουν ότι δε γνωρίζουν το θέμα και αναφέρονται επιλεκτικά στο ΚΚΕ!

Θα επαναλάβουμε ορισμένα πράγματα και δε σκοπεύουμε να ασχοληθούμε ξανά με διαψεύσεις του θέματος, γιατί έχουμε να κάνουμε πιο σημαντικά πράγματα:1. Το ΚΚΕ θα κάνει (και κάνει) συναντήσεις με εκπροσώπους άλλων κομμάτων για πάσης φύσεως θέματα, είτε γιατί το ίδιο ζητάει ενημέρωση, είτε γιατί οι άλλοι ζητούν να ενημερωθούν από το ΚΚΕ. Και δεν πρόκειται να ζητήσουμε άδεια, ούτε να δώσουμε λογαριασμό στον Κ. Σημίτη και στους Τσουκάτους του, για να πραγματοποιήσουμε όποια συνάντηση θεωρούμε σκόπιμη.

2. Το παραπάνω γεγονός δε σημαίνει ότι επιδιώκουμε συνεργασία με άλλο κόμμα. Αν το ΚΚΕ είχε τέτοια πολιτική, θα το διακήρυσσε ανοιχτά στο λαό. Το ΚΚΕ δε λειτουργεί πίσω από τις πλάτες του λαού. Αλλού ας απευθυνθούν για να βρουν πισώπλατα μαχαιρώματα...

Αυτά και τελεία και παύλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ