Σάββατο 22 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
75 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Εκδήλωση μνήμης στη Νίκαια

Η "Δημοκρατική Ενότητα Νίκαιας" και οι προσφυγικοί σύλλογοι της πόλης διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 75 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα 24 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα τελετών της Ενωσης Σμυρναίων Νίκαιας - Πειραιά (οδός 28ης Οκτωβρίου και Θεσσαλίας).

Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει από την επικεφαλής της "Δημοκρατικής Ενότητας", πρώην δήμαρχο Νίκαιας Βέρα Νικολαϊδου.Θα ακολουθήσουν ομιλία με θέμα "Το προσφυγικό πρόβλημα, 75 χρόνια μετά", χοροί από συγκροτήματα Αρμενίων, Εφεσίων και Ποντίων ενώ από τις 22 μέχρι τις 24 Νοέμβρη στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση των προσφυγικών σωματείων 6 - 9 το βράδυ.

Την εκδήλωση οργανώνουν η "Δημοκρατική Ενότητα",η Αδελφότης Βιθύνων,η Αδελφότης Σεβδικιωτών,ο Αρμενικός φιλολογικός αθλητικός σύλλογος Αραράτ,η Ενωση Μαγνησίας,η Ενωση Ποντίων,η Ενωση Ρενκιωτών,ηΕνωση Σμυρναίων,η Πανελλήνια Ενωση Εφεσίων,ο Σύλλογος Νησιού Πισιδιάς και η Χριστιανική Ενωση Δαρδανελλιωτών.Συμμετέχει επίσης τοΠολιτιστικό Κέντρο Ζαβαριάν με το χορευτικό Αμασκάι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ