Σάββατο 29 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Μας πεισμώνουν, δε μας τρομοκρατούν!

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν οι νεολαίοι της ΚΝΕ στην κάλυψη του συνολικού πλάνου της Εξόρμησης. Ηδη λίγο πριν το τέλος του πρώτου μήνα ξεπερνούν το 45% του συνολικού πλάνου και, εκφράζουν τη βεβαιότητα, ότι θα το υπερκαλύψουν μέχρι το τέλος Δεκέμβρη.

Ασφαλώς, μας λέει ο Δ. Παπαδημητρίου από την ΚΝΕ, δεν πάνε όλες οι οργανώσεις σ' όλη τη χώρα όπως θα θέλαμε. Βεβαίως, έχουμε οργανώσεις που αναδείχνονται πρωτοπόρες στην Οικονομική Εξόρμηση, όπως, π.χ., στο Υπόλοιπο Αττικής, η οποία από την προηγούμενη βδομάδα είχε καλύψει το 70% του πλάνου της, η Οργάνωση Στερεάς - Εύβοιας με 60%, της Αν. Πελοποννήσου με 54% και της Δ. Ελλάδας με 53% από την προηγούμενη βδομάδα. Σ' αυτές τις οργανώσεις, φαίνεται να αποδίδει η καλή και έγκαιρη οργάνωση της δουλιάς που γενικά ήταν καλύτερη σ' όλες, σχεδόν, τις οργανώσεις μας, από προηγούμενες φορές.

Οσον αφορά τις οργανώσεις που καθυστερούν, ήδη οι σύντροφοι παίρνουν συμπληρωματικά μέτρα, σχεδιάζουν και προγραμματίζουν εντατικοποίηση της δουλιάς τους. Κύριο ζήτημα που μας απασχολεί ως Οργάνωση, λέει ο Δ. Παπαδημητρίου, είναι να κατανοήσουν όλοι οι νεολαίοι σύντροφοι τη μεγάλη σημασία που έχει αυτή η Εξόρμηση που γίνεται για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ, ιδιαίτερα για μας τους νέους κομμουνιστές. Οι Κνίτες και οι Κνίτισσες προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες, να μην αφήσουμε χώρους που συγκεντρώνεται η νεολαία, να συζητήσουμε μαζί τους και να ζητήσουμε την ενίσχυση για το ΚΚΕ.

Πρέπει να τονίσω και κάτι άλλο, καταλήγει ο σύντροφος της ΚΝΕ: Η προσπάθεια να μας τρομοκρατήσουν λειτουργεί αντίστροφα. Οχι μόνο δεν τρομοκρατούμαστε, αλλά πεισμώνουμε, γινόμαστε πιο αποφασιστικοί για την Αντεπίθεση μαζί με όλη τη νεολαία που βιώνει την υποβαθμισμένη παιδεία, την ανεργία, τα ναρκωτικά και όλα αυτά τα φρούτα που μας σερβίρουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ