Σάββατο 29 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
"Οργώνονται" οι εργασιακοί χώροι

Μεγάλη η ανταπόκριση από τους εργαζόμενους της Αθήνας για το συλλαλητήριο της ερχόμενης Τετάρτης, 3 Δεκέμβρη, στις 7.00 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως

Περιοδείες σε εκατοντάδες εργασιακούς χώρους και μαγαζιά έχουν ήδη πραγματοποιήσει δεκάδες στελέχη της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ, που εντείνουν τις προσπάθειές τους για να ενημερώσουν τους εργαζόμενους, τους πολίτες της Αθήνας για τη συγκέντρωση - διαδήλωση και πορεία αντίστασης και λαϊκής αντεπίθεσης, που οργανώνει το ΚΚΕ την Τετάρτη 3 Δεκέμβρη ώρα 7 το απόγευμα στο Πεδίον του Αρεως.Περιοδείες πραγματοποίησαν χτες στελέχη της ΚΟΑ στο Περιστέρι και σε άλλες συνοικίες, σε δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια και μαγαζιά. Ο Σπ. Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους στην ΕΥΔΑΠ και την ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ, ενώ η Διαμάντω Μανωλάκου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, επισκέφτηκε το ΚΕΠΥΟ και συζήτησε με τους εργαζόμενους, τους οποίους ενημέρωσε για τις θέσεις του Κόμματος και για τη συγκέντρωση της Τετάρτης.

Οι περιοδείες στελεχών της ΚΟΑ πυκνώνουν, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της συγκέντρωσης. Ανάμεσα στις άλλες περιοδείες, σήμερα στις 9 το πρωί, πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΟΑ επισκέπτεται την κεντρική αγορά της Αθήνας για να ενημερώσει και να καλέσει τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ