Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"
Αύριο η διακήρυξη

Την πρόταση των βασικών πολιτικών αρχών και κατευθύνσεων για τη συγκρότηση μιας αγωνιστικής, λαϊκής, δημοκρατικής συμπαράταξης που θα διεκδικήσει τη δημαρχία στο Δήμο Αθηναίων, θα καταθέσει αύριο, Παρασκευή 5 του Δεκέμβρη,σε συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα", Λεων. Αυδής.

Η συνέντευξη θα αποτελέσει την έναρξη της συζήτησης, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η γραμματεία της δημοτικής Κίνησης, "για να σχηματιστεί στη βάση, χωρίς διεργασίες κορυφής, μια πλατιά συμπαράταξη που θα εκφράζει τα συμφέροντα του λαού της Αθήνας". Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα της "Παναρκαδικής",οδός Τζωρτζ αρ. 9, στον 1ο όροφο.

Στο Κερατσίνι

Η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" Κερατσινίου πραγματοποιεί την Κυριακή 7 Δεκέμβρη στις 11 π.μ. γενική συνέλευση στην Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου(Μικράς Ασίας και Παπαναστασίου). Θέμα της γενικής συνέλευσης ο απολογισμός της ΔΑΣ και ο προγραμματισμός για τη μάχη των δημοτικών εκλογών του Οκτώβρη 1998.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης θα ανακηρυχτεί και η επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα υποστηρίξει η ΔΑΣ στις εκλογές.

Στη Νέα Σμύρνη

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί την Κυριακή 7 Δεκέμβρη, στις 10 το πρωί η"Δημοτική Πρωτοβουλία" της Νέας Σμύρνης. Παράλληλα η παράταξη θα προχωρήσει στην ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου δημάρχου για τις προσεχείς εκλογές.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στο Παλαιό Δημαρχείο (3ος όροφος), στην πλατεία Νέας Σμύρνης στην οδό 2ας Μαϊου 8.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ