Σάββατο 6 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνελεύσεις δημοτικών κινήσεων

Η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" Κερατσινίου πραγματοποιεί αύριο Κυριακή στις 11 πμ γενική συνέλευση στην Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου (Μικράς Ασίας και Παπαναστασίου). Θέμα της γενικής συνέλευσης ο απολογισμός της ΔΑΣ και ο προγραμματισμός για τη μάχη των δημοτικών εκλογών του Οκτώβρη 1998.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης θα ανακηρυχτεί και η επικεφαλής του ψηφοδελτίου, που θα υποστηρίξει η ΔΑΣ στις εκλογές.

Νέα Σμύρνη

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί αύριο Κυριακή στις 10 πμ,η "Δημοτική Πρωτοβουλία" της Νέας Σμύρνης. Παράλληλα η παράταξη θα προχωρήσει στην ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου δημάρχου για τις προσεχείς εκλογές.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στο Παλαιό Δημαρχείο (3ος όροφος) στην πλατεία Νέας Σμύρνης, στην οδό 2ας Μαϊου 8.

Γλυφάδα

Ολομέλεια με θέματα την ανακήρυξη υποψηφίου δημάρχου για τις προσεχείς εκλογές, ενημέρωση για την ακολουθούμενη πολιτική της δημοτικής αρχής, απολογισμό της δράσης από τη δεύτερη ολομέλεια, παρουσίαση της προγραμματικής διακήρυξης και καθορισμό της δράσης ενόψει των εκλογών πραγματοποιεί η "Προοπτική - Δημοτική Κίνηση Γλυφάδας".

Η εκδήλωση θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα,στις 5.30 μμ στο δημοτικό κινηματοθέατρο "Μελίνα Μερκούρη" που βρίσκεται στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας και Γεννηματά στην Τερψιθέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ