Σάββατο 6 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΥΔΑΠ
Ακριβές συμβουλές για μικρά έργα

Τη "μόδα" των ακριβοπληρωμένων ιδιωτών τεχνικών συμβούλων φαίνεται πως "κόλλησε" και η ΕΥΔΑΠ, η οποία τους προσλαμβάνει μάλιστα ακόμη και για μικρά έργα. Ετσι ανακοίνωσε ότι στις 20 Γενάρη 1998 θα διεξαχθεί διαγωνισμός για την επιλογή τεχνικού συμβούλου "για την υποβοήθηση στην εκπόνηση μελέτης αντιδιαβρωτικής προστασίας και την κατασκευή πιλοτικής εφαρμογής συστήματος καθοδικής προστασίας των χαλύβδινων αγωγών ύδρευσης του δικτύου της πόλης". Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 180 εκατ. δρχ. και είναι απορίας άξιο: Πόσα θα πληρώσει στον ιδιώτη η ΕΥΔΑΠ για τις συμβουλές που θα της παράσχει για ένα τέτοιο έργο; Δεν υπάρχει άραγε μόνιμο τεχνικό προσωπικό στην Επιχείρηση να κάνει αυτή τη δουλιά ή όλα αυτά εντάσσονται στο γενικότερο σχέδιο ιδιωτικοποίησής της;

Οπως ανακοίνωσε επίσης η ΕΥΔΑΠ, στις 23 Δεκέμβρη θα γίνουν δύο διαγωνισμοί, συνολικού προϋπολογισμού 900 εκατ. δρχ., για εκσκαφές τάφρων και αποκατάσταση των οδοστρωμάτων ή των πεζοδρομίων σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι η διεξαγωγή του διαγωνισμού για την επισκευή του καναλιού του Μόρνου, προϋπολογισμού 3.151.000.000 δρχ., μετατέθηκε για τις 22 Δεκέμβρη, από τις 10 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ