Σάββατο 28 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στην εκλογική διαδικασία παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας διοίκησης και Αποκέντρωσης, Αλ. Παπαδόπουλος, σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου (σελίδα 5).

ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ οι διαβουλεύσεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας προκειμένου να εγκριθεί το οριστικό ψήφισμα, σχετικά με τη συμφωνία που πέτυχε ο ΓΓ του ΟΗΕ, Κόφι Ανάν, με την ιρακινή ηγεσία για την πραγματοποίηση ελέγχων σε όλα τα προεδρικά μέγαρα (σελίδα 11).

"ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ",που καλλιεργεί και επιβραβεύει τους φοροφυγάδες και τιμωρεί τους ειλικρινείς φορολογούμενους, έχει μετατραπεί το σύστημα "αντικειμενικών" κριτηρίων φορολόγησης, το οποίο θεσμοθέτησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πριν 3 χρόνια, για καθαρά φοροεισπρακτικούς λόγους (σελίδα 14).

ΣΤΟ ΔΗΜΟ Νέου Ηρακλείου ο Περικλής Γκιουλέας εκλέχτηκε από τη Γενική Συνέλευση της "Δημοκρατικής Ενότητας" ως υποψήφιος δήμαρχος, που θα στηρίξει η παράταξη στις ερχόμενες εκλογές (σελίδα 18).

ΠΡΟΤΑΣΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης να ζητήσει από την κυβέρνηση την αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του καζίνο και μέχρι να γίνει αυτό να ληφθούν άμεσα νομοθετικά μέτρα για τον έλεγχο λειτουργίας του και τον περιορισμό της εισόδου σε αυτό, κατέθεσε η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση" (σελίδα 19).

ΤΑ ΟΣΑ συμβαίνουν με το περιβάλλον στη χώρα μας είναι εξοργιστικά, παρά τις φιλοπεριβαλλοντικές κορόνες των αρμοδίων στις προεκλογικές περιόδους και, μάλιστα, όχι μόνο στο κέντρο η κατάσταση είναι απαράδεκτη, αλλά και στην περιφέρεια (σελίδα 22).

ΤΑ ΑΛΥΤΑ,χρόνια τώρα, προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εικαστικοί μας δημιουργοί, λόγω της αδιαφορίας και του εμπαιγμού τους από την πολιτεία, οδήγησαν το ΔΣ του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας στην απόφαση να κλείσει τα γραφεία του στις 4/3 σε ένδειξη διαμαρτυρίας (σελίδα 24).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από 1.300 καπνοπαραγωγοί στην περιοχή της Κεντρικής - Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παραμένουν απλήρωτοι για τη σοδειά του 1996 από τη μεταποιητική εταιρία ΑΤΤΙΚ, ενώ ακόμα στο Νομό Σερρών χιλιάδες παραγωγοί κινδυνεύουν να χάσουν την επιδότηση για το 1997 (σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ