Σάββατο 7 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαθήματα ιδιωτικοποιήσεων

Μαθήματα ιδιωτικοποιήσεων παρέδιδε προχτες ο πρόεδρος της Γενικής Τράπεζας, Γ. Δασκαλάκης - και στενός συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου - ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την παράδοση της τράπεζας στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Οπως εκμυστηρεύτηκε σε "πηγαδάκι" με δημοσιογράφους, σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Γ. Παπαντωνίου, του είπε: "Ετσι κάνουν ιδιωτικοποιήσεις. Οχι όπως εσείς οι εκσυγχρονιστές που ξεσηκώνετε όλο τον κόσμο εναντίον σας". Για να προσθέσει στη συνέχεια, πως, όταν ο... έκπληκτος Γ. Παπαντωνίου τον ρώτησε αν θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί και επίσημα ότι η Γενική ιδιωτικοποιείται, βεβαίως πρέπει να γνωστοποιηθεί η ιδιωτικοποίηση της τράπεζας.

Είδατε προόδους τα στελέχη της "εσωκομματικής αντιπολίτευσης". Μήπως ο Σημίτης θα πρέπει να προσλάβει τον Δασκαλάκη σαν εκπαιδευτή των... άτολμων σε θέματα ιδιωτικοποίησης "εκσυγχρονιστών";

Για να μην υπάρχει, δηλαδή, καμία αμφιβολία για το ρόλο της λεγόμενης "εσωκομματικής αντιπολίτευσης", η οποία το μόνο που επιδιώκει είναι να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ