Πέμπτη 19 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η Αχτίδα Α Πειραιά στα πλαίσια του γιορτασμού των 80χρονων του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Παρασκευή 20 Μάρτη συνεστίαση στο κέντρο "Καντάρι" (Πύλης και Δεληγιώργη 50, πίσω από το Γηροκομείο).
  • Η ΚΟΒ Αρτέμιδας του ΚΚΕ προσκαλεί σε συνεστίαση για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ αύριο Παρασκευή 20 Μάρτη 1998, ώρα 8.30, στο κέντρο "ΜΙΤΕΡΑΝ" (Λεωφ. Αγίου Ιωάννη και Θήρας).
  • Η Αχτίδα Επιστημόνων της ΚΟ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση προς τιμήν των 80 χρόνων του Κόμματος στο Κέντρο "Παρασκήνιο", 28ης Οκτωβρίου και Δελφών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 20 Μάρτη.
  • Η Βόρεια Αχτίδα του ΚΚΕ προσκαλεί σε εκδήλωση, που διοργανώνει την Κυριακή 22 Μάρτη και ώρα 18.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης), αφιερωμένη στα 80 χρόνια του ΚΚΕ. Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Μαραγκουδάκης.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Τύπου και Χάρτου του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ την Κυριακή 22 Μάρτη ώρα 12.30 το μεσημέρι στο κέντρο "ΚΑΣΤΕΛΛΟ" (Καυτατζόγλου και Δ. Ράλλη 26, Κ. Πατήσια, τηλ.: 2236.600). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία στελέχους του Κόμματος και στη συνέχεια γλέντι με λαϊκή και δημοτική μουσική και τραγούδια.
  • Την Κυριακή 22 Μάρτη στις 11 το πρωί, η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ,με τη συνεργασία του Αγροτικού Τμήματος της ΚΕ και στα πλαίσια των 80 χρόνων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στη δημοτική βιβλιοθήκη Κιλκίς με θέμα: "Ο λαϊκός αγωνιστής Κ. Γαβριηλίδης και το αγροτικό κίνημα του Ν. Κιλκίς - οι θέσεις του ΚΚΕ για τα σημερινά προβλήματα των αγροτών".

Την παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου θα κάνει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί η Νίτσα Γαβριηλίδη στην οποία θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα προς τιμή του Κ. Γαβριηλίδη και η οποία με την ευκαιρία θα παρουσιάσει το βιβλίο του Κώστα Γαβριηλίδη "Ημερολόγιο Ανάφης στη δικτατορία του Μεταξά" το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα με δική της επιμέλεια.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα γίνει κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Κ. Γαβριηλίδη, στην Κοκκινιά Κιλκίς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ