Τρίτη 7 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι... διαφωνούντες!

Τα όσα γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες μέρες, σχετικά με τις δραστηριότητες της περιβόητης "εσωκομματικής αντιπολίτευσης" του ΠΑΣΟΚ, συνιστούν άλλη μια σειρά "επεισοδίων" από το γνωστό σίριαλ. Ξανά και ξανά όλοι εκείνοι που δήθεν ασφυκτιά το "σοσιαλιστικό είναι" τους, μοιράζουν "πληροφορίες" για τις "διαφωνίες" τους με την κυβέρνηση σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για την "Ολυμπιακή". Σε περίοπτη θέση στα ΜΜΕ βρίσκονται οι "διαφωνίες" του υπουργού Αμυνας της κυβέρνησης Σημίτη κ. Τσοχατζόπουλου.

Ομως... όλα αυτά τα παιχνιδάκια προσωπικής διάσωσης κάποιων που παρέχουν άλλοθι στο ΠΑΣΟΚ - αφού δεν είναι όλοι σαν τον Σημίτη βρε αδερφέ - τα έχουμε ξαναδεί. Ειδικά τέτοια παιχνιδάκια βρίσκονται στο "φόρτε" τους όσο πιο αντιδραστικά είναι τα κυβερνητικά μέτρα και όσο πιο έντονη είναι η κοινωνική δυσαρέσκεια που προκαλούν.

Τα έχουμε ξαναδεί και τότε που όλοι μαζί ψήφιζαν τον "Καποδίστρια", και τότε που όλοι μαζί ψήφιζαν τον προϋπολογισμό, και τότε που όλοι μαζί προχωρούσαν σε "κεντροαριστερές" αναζητήσεις νεοφιλελεύθερου τύπου στις ιδεολογικές συνδιασκέψεις του ΠΑΣΟΚ. Ομως αυτή η κοροϊδία παραπάει... Δυστυχώς για σας αρχίζουν να σας παίρνουν χαμπάρι παιδιά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ