Πέμπτη 30 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αγωνιστικός άνεμος σε όλη τη χώρα

Με απεργιακές συγκεντρώσεις, που διοργανώνουν τα Εργατικά Κέντρα και τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ,οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της Θεσσαλίας θα γιορτάσουν την Πρωτομαγιά.

Στη Λάρισα η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 το πρωί στην πλατεία Ταχυδρομείου.Στο Βόλο η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας,όπου θα καταλήξει και η προσυγκέντρωση στην οποία καλούν η ΕΣΑΚ και η "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα" στις 9 το πρωί στη συμβολή των οδών Αντωνοπούλου και Δημητριάδος.Ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν την ίδια ώρα στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα.

Ταξικά στην Καλαμάτα

Σε ταξικό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς στην πλατεία της 23ης Μαρτίου στις 10 το πρωί καλεί όλους τους εργαζόμενους και το λαό της Μεσσηνίας το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

Να πάρουν μαζικά μέρος στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας καλεί τους εργαζόμενους και τους νέους η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

Στην Ελευσίνα

Να πάρουν μέρος στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην πλατεία Ηρώων Ελευσίνας,καλεί με ανακοίνωσή του όλους τους εργαζόμενους του Θριασίου, το Συντονιστικό Σωματείων Θριάσιου Πεδίου."Εκεί - όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση - θα απαιτήσουμε να μην καταργηθεί το 8ωρο, να παραμείνουν οι ΔΕΚΟ 100% στο δημόσιο, να αποχωρήσει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ από τους στημένους "κοινωνικούς διαλόγους" και να υπάρξει ένα Εργατικό Κέντρο της περιοχής που θα μπαίνει μπροστά στα προβλήματα, θα αγωνίζεται και θα συντονίζει τους αγώνες των εργαζομένων".

Στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην πλατεία Ηρώων Ελευσίνας καλεί να συμμετάσχουν τους εργαζόμενους της περιοχής και τα μέλη του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ - ΝΠΔΔ του Θριάσιου Πεδίου.

Στο Ηράκλειο

Σε ενωτικό, ταξικό, αγωνιστικό γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, προχωράει Επιτροπή συνδικαλιστών του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα στο Ηράκλειο,που καλεί τους εργαζόμενους σε προσυγκέντρωση αύριο το πρωί στην πλατεία Κορνάρου, απ' όπου θα ακολουθήσει πορεία προς τη συγκέντρωση στο ΕΚΗ.

Σε συνέντευξη Τύπου, οι εκπρόσωποι της Επιτροπής κατάγγειλαν την πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για σκόπιμη καθυστέρηση στις ενέργειες για την προετοιμασία των εκδηλώσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ