Πέμπτη 30 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αφετηρία για νέους αγώνες

Στις 10.30 πμ στην πλατεία Κοραή η συγκέντρωση. Προσυγκέντρωση στο ΕΚΠ

Αύριο στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Κοραή πραγματοποιείται η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και στην οποία οι ταξικές δυνάμεις - προβάλλοντας το δικό τους πλαίσιο αιτημάτων - καλούν όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά. Στις 10 το πρωί 16 πρωτοβάθμια σωματεία του Πειραιά διοργανώνουν προσυγκέντρωση στο ΕΚΠ.

Κοντά στους εργαζόμενους της ελαιουργοσαπουνοποιίας ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ,οι οποίοι πραγματοποίησαν μια ώρα στάση εργασίας (11πμ-12μ) και συγκέντρωση σε χώρο του εργοστασίου, βρέθηκε χτες το πρωί ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου ΠειραιάΜ. Νουφαρίτσης και ο γραμματέας του Σωματείου ΕλαιουργοσαπουνοποιώνΝ. Ξουράφης.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί 2ωρη στάση εργασίας (10πμ-12μ) στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη και συγκεντρώσεις στο Παράρτημα του Περάματος,στο Μόλο της ΔΕΗ και στο Νέο Μόλο Δραπετσώνας στη μεσαία καντίνα.Με ανακοίνωσή τους τα Σωματεία της Ζώνης καλούν όλους τους εργαζόμενους και άνεργους της Ζώνης να πάρουν αποφασιστικά μέρος στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση. Επίσης, σήμερα στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις σαπουνοβιομηχανίες "Πάλμολιβ","Μινέρβα" και στην ΕΛΑΪΣ,Τέλος, στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις θα γίνουν στις υποδηματοποιίες "Τάργκετ","Βιογιάν","Ντόλφιν",καθώς και στη βιοτεχνία έτοιμων ενδυμάτων "Μπουκάμπο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ