Πέμπτη 21 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
Μπροστά με την "Πανεπιστημονική"

Δυναμικά μπαίνει στην τελική ευθεία της μάχης για τις εκλογές στο Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή η "Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Πολιτικών Μηχανικών". Με τη Διακήρυξή της καλεί να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό της όλοι οι πολιτικοί μηχανικοί που αντιστέκονται στην αποξένωση, το φιλοτομαρισμό, την καπιταλιστική βαρβαρότητα και θέλουν να αγωνιστούν μαζί με τους άλλους εργαζόμενους κατά της μονόπλευρης λιτότητας και του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου. Επίσης, καλεί να την υπερψηφίσουν όλοι όσοι θέλουν να χαλάσουν τα σχέδια αυτών που επιδιώκουν να είναι ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας σύλλογοςσφραγίδα, μακριά από τα συμφέροντα των εργαζόμενων πολιτικών μηχανικών.

Το ψηφοδέλτιο της "Πανεπιστημονικής", που απαρτίζεται από αγωνιστές και διακεκριμένους στο χώρο τους πολιτικούς μηχανικούς, είναι το εξής: Για το Διοικητικό Συμβούλιο: Π. Αγαθαγγελίδης,Δ. Αγγουροδήμος,Ευ. Αγροκώστα- Γκατζή,Γ. Βαδαλούκας,Στ. Βαρουτσής,Αργ. Βιδαλάκη,Ν. Γαβριήλ,Γ. Γεωργαράκος,Στ. Δημητριάδου,Χαρ. Ζαφείρης,Αμ. Ζήκου,Απ. Ζιώγας,Χαρ. Ζιώγας,Ι. Θεοδωρίδης,Ι. Ιωάννου,Σπ. Καραβάκης,Παν. Καραγιαννίδης,Γ. Κολλάρος,Παν. Κολοκοτρώνης,Σωτ. Κολιούσης,Κ. Κονταργύρης,Π. Κορδά,Δ. Κόττα - Γαβρά,Δ. Κουτζής,Δ. Κουφογεωργίου - Κοσκινά,Ν. Κυλάφης,Μ. Κυλάφη,Χρ. Λεμπέσης,Πυθ. Λεσπουρίδης,Δ. Λιώρης,Ν. Μακρόπουλος,Κ. Μαρκέτης,Σωκρ. Μαυρομάτης,Ελ. Μηλιαρονικολάκη,Αγησ. Μίχος,Νείλος Μουσχούρος,Χ. Μπαμπίρη,Κ. Μυλωνάς,Γ. Ντούβλης,Σταυρ. Ξαρχάκου - Λαγωνίκα,Δ. Πανταζόπουλος,Ι. Παπατσώρης,Αθ. Παπούλια,Ι. Περδικάρης,Κ. Πετρομελίδης,Ουρ. Ρήγα,Γρηγ. Ρήγας,Κ. Ρίζου,Ν. Σεχρεμέλης,Αργ. Σιώτα,Χρ. Τελειώνης,Αικ. Τζαβέλλα,Ι. Τζαβέλλα,Μ. Τουρβαλή,Ευθ. Τσαπάρας,Β. Τσοκανάς,Κ. Φανουράκης,Εμμαν. Φουντούλης και Παν. Ψυχάρης. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: Γ. Καστραντάς και Β. Σγουραμάνης.

Να σημειώσουμε ότι η ψηφοφορία θα γίνει την Κυριακή σε 47 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων τα έξι στην Αθήνα, στο κτίριο Γκίνη του ΕΜΠ (Πατησίων). Τα εκλογικά τμήματα στην Περιφέρεια θα είναι οι 16 έδρες των Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ και συγκεκριμένα στις πόλεις Αγρίνιο, Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λαμία, Λάρισα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Ρόδο, Τρίπολη και Χανιά. Επίσης, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις πόλεις: Αγιος Νικόλαος, Αμφισσα, Αρτα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Δράμα, Εδεσσα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κόρινθος, Κως, Λιβαδειά, Νάξος, Ναύπλιο, Ξάνθη, Πύργος, Ρέθυμνο, Σάμος, Σέρρες, Σπάρτη, Σύρος, Τρίκαλα, Φλώρινα, Χαλκίδα και Χίος.

Τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να ψηφίσουν σε όποια από τις παραπάνω πόλεις βρίσκονται την ημέρα της ψηφοφορίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ