Πέμπτη 21 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΡΥΣΤΟΣ
Η Κούλα Βρανά, υποψήφια δήμαρχος

Την Κούλα Βρανά,γνωστή δικηγόρο και δημοτική σύμβουλο Καρύστου, εξέλεξε στη θέση της επικεφαλής της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" και την ανακήρυξε υποψήφια δήμαρχο για το διευρυμένο Δήμο Καρύστου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, η ολομέλεια της Κίνησης.

Στη διακήρυξη της ΔΑΚ Καρύστου, τονίζεται ότι ο θεσμός της ΤΑ εδώ και χρόνια δέχεται πλήγματα με αποκορύφωμα την ψήφιση του νόμου "Καποδίστριας" με στόχο να του αφαιρέσουν κάθε στοιχείο δυναμικής διεκδίκησης, μετατρέποντάς τον σε φορέα εφαρμογής της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Το πρώτο σοβαρό πλήγμα, αναφέρεται στη διακήρυξη της ΔΑΚ, είναι η κατάργηση του νοσοκομείου - ΚΥ Καρύστου, που, όμως κάτω από τις αντιδράσεις, σταμάτησε προσωρινά.

Η πλειοψηφία της διοίκησης του δήμου, καθώς και η αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου όχι μόνο δεν αντιστάθηκαν αλλά υποτάχθηκαν και συναίνεσαν σ' αυτήν την πολιτική που οδήγησε την πόλη σε τραγικά αδιέξοδα, τονίζεται στη διακήρυξη. Εμείς, επισημαίνεται, θέλουμε δήμαρχο όχι μόνο "δραστήριο και έξυπνο" αλλά αγωνιστή που δε θα συμβιβάζεται με την κυβερνητική πολιτική και τις αποφάσεις της ΕΕ, που θα αντιστέκεται και θα συγκρούεται μ' αυτή την πολιτική για την εξυπηρέτηση των πραγματικών συμφερόντων του δήμου και του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ