Πέμπτη 21 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΕΣΦΙΝΑ
"Για ένα δήμο αγωνιστικό"

Με το σύνθημα: "Για ένα δήμο αγωνιστικό, δημοκρατικό, διεκδικητικό", η "Κίνηση Πρωτοβουλίας για το Δήμο Δεσφίνας" καλεί με ανακοίνωσή της τους δημότες της πόλης να συγκροτήσουν μια αγωνιστική Δημοτική Κίνηση, που δε θα είναι διαχειριστής της κάθε πολιτικής εξουσίας και το μακρύ χέρι του κράτους.

Αντίθετα αυτή η Δημοτική Κίνηση, που θα δημιουργηθεί από τους κατοίκους της Δεσφίνας, θα εκφράζει τις ανάγκες, αλλά και τις αγωνίες των κατοίκων της πόλης και της νεολαίας, με μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια, ενώ θα συμβάλλει στην πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η Κίνηση Πρωτοβουλίας και η Δημοτική Κίνηση, που θα δημιουργηθεί, θα αγωνιστεί για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα είναι στην υπηρεσία του δημότη και θα φροντίζει για την ικανοποίηση των αναγκών του, υπερασπίζοντας και ενισχύοντας τα δημοκρατικά χαρακτηριστικά της, κύρια τη λαϊκή συμμετοχή των δημοτών. Παράλληλα δε θα επιβάλλει κανέναν πρόσθετο φόρο και θα αγωνίζεται να γίνει η πόλη όπως ήταν πριν "αναβαθμιστεί" με την εφαρμογή του νόμου "Καποδίστρια" για τις αναγκαστικές συνενώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ