Πέμπτη 21 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνάντηση Αστυνομικών Ενώσεων

Κοινή συνάντηση για τα εργασιακά τους προβλήματα πραγματοποίησαν χτες στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης η Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών Αστυνομίας,η Ενωση Αξιωματικών Αττικής και η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

Με ανακοίνωσή τους καλούν τα υπουργείο Δημόσιας Τάξης να μην προχωρήσει στην αναστολή των αδειών των αστυνομικών κατά τη διάρκεια του Μουντο- μπάσκετ και σε περίπτωση υπερωριακής απασχόλησης να υπάρξει ανάλογη αποζημίωση. Ζήτησαν επίσης να ρυθμιστεί νομοθετικά από τώρα η χορήγηση του εκλογικού επιδόματος, έτσι ώστε να είναι ισόποσο με αυτό που χορηγείται στους άλλους υπαλλήλους. Σε ό,τι αφορά τις εργασιακές σχέσεις σημειώνουν ότι πρέπει να τηρείται αυστηρά το ωράριο εργασίας και να χορηγούνται τα ρεπό, σε όλο το προσωπικό, ανεξαρτήτως βαθμού.

Οι Ενώσεις εξέφρασαν, τέλος, τη βούλησή τους για συμπόρευση ώστε να αντιμετωπίσουν από κοινού τα προβλήματα του κλάδου. Από τη σύσκεψη απουσίαζε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, ο οποίος έκρινε μη σκόπιμη τη συμμετοχή του, επειδή, όπως μας είπε, την προηγούμενη Τετάρτη τα ίδια θέματα είχαν τεθεί υπόψη του υπουργού Δημόσιας Τάξης και εκκρεμεί η δική του απάντηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ