Πέμπτη 21 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες

Ο υποψήφιος νομάρχης Λάρισας Γιάννης Παττάκης,συνοδευόμενος και από άλλα στελέχη της ΝΑΣ, θα επισκεφτεί και θα μιλήσει για τις θέσεις της ΝΑΣ τις παρακάτω κοινότητες του νομού: Το Σάββατο 25 Μάη στις 8.30 το απόγευμα τη Ραψάνη. Την Κυριακή 24 Μάη στις 11 το πρωί στον Πυργετό και στις 7.30 το απόγευμα στο Ομόλιο.

  • Ο απολογισμός της δράσης της παράταξης και η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου είναι τα θέματα της συνέλευσης - συγκέντρωσης, που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Κίνησης της Νέας Ερυθραίας "Ουράνιο Τόξο", την Κυριακή 24 Μάη, στις 10 π.μ., στο αμφιθέατρο του Λυκείου της πόλης.
  • Οι δημοτικές εκλογές '98 καθώς και η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου για τα Γιάννενα είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συζήτηση που διοργανώνει η "Ενωτική Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση", τη Δευτέρα 25 Μάη στις 7.30 μ.μ. στα Λιθαρίτσα Ιωαννίνων.
  • Η "Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση" Ρεντίνας πραγματοποιεί συγκέντρωση την Κυριακή 24 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Σταυρού, με ομιλήτρια την Βάσω Πολυζωίδου, επικεφαλής της Κίνησης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ