Σάββατο 4 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καήκαμε

ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ καήκαμε τούτες τις μέρες. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά κι όπως αλλιώς θέλετε. Οσο η κυβέρνηση και διάφοροι άλλοι επιμένουν ντε και καλά να μας "χώσουν" εκεί στην Ενωμένη Ευρώπη, τόσο η φύση έρχεται να μας θυμίσει πού ανήκουμε!

***

Μα γίνεται τώρα Ευρώπη με 44 υπό σκιάν στην πρωτεύουσα της χώρας; Δε γίνεται. Είμαστε από άλλο ανέκδοτο, πάει και τελείωσε! Αντε τώρα σε όποια δουλιά ή επιχείρηση θέλεις και μίλησέ τους για ...αύξηση παραγωγικότητας.***

Μέχρι και τον ...ανεμιστήρα τους μπορεί να σου φέρουν στο κεφάλι (κι ύστερα βέβαια να καταλάβουν το λάθος τους, άμα χαλάσει το μηχάνημα).

***

Κι έχουμε από πάνω και το υπουργείο Ανάπτυξης να μας λέει ότι χαλάμε πολύ ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργούμε τα air condition κι άλλες τέτοιες θαυμαστές συσκευές!

***

Ε, και λοιπόν; Δικό μας είναι, όσο θέλουμε θα χαλάμε. Σιγά μην τους δώσουμε και λογαριασμό. Αντί να κινδυνολογούν, να πάνε να εκσυγχρονίσουν τη ΔΕΗ κι όχι να κάνουν δουλίτσες τύπου "Φλώρινας".

***

Κι όταν λέμε να "εκσυγχρονίσουνε", εννοούμε αυτό που σημαίνει η λέξη, έτσι; Οχι αυτό που εννοεί ο Σημίτης, ο οποίος την έχει κάνει συνώνυμη του "καταστρέψουν", για να εξηγούμαστε.

***

ΣΥΜΦΩΝΑ πάντως με ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος ετοιμάζει διάγγελμα, στο οποίο θα λέει ότι ο καύσωνας των τελευταίων ημερών είναι θεϊκό σημάδι, επειδή υπάρχουν ανάμεσά μας κάποιοι αμαρτωλοί που δεν τον αποδέχονται ως μέγα ηγεμόνα!

***

Επίσης γιατί γίνεται πολλή κουβέντα για την εκκλησιαστική περιουσία, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί ο Υψιστος!

***

Αλλά εσείς μην ανησυχήσετε. Ενα ακόμη κόλπο διά δημοσιότητα είναι...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ