Τετάρτη 15 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσκλητήριο αγώνα

Η "Συμπαράταξη για την Αθήνα" και ο υποψήφιος δήμαρχός της Λεων. Αυδής δεν είναι - και δεν επιθυμούν να είναι - από εκείνους που υπόσχονται μια πόλη - παράδεισο. Αντίθετα ανήκουν σε όσους δεσμεύονται ότι δε θα σταματήσουν να αγωνίζονται "για μια Αθήνα για τους πολίτες της" - όχι για το κέρδος και το κεφάλαιο.

Η "Συμπαράταξη για την Αθήνα" αγωνίζεται για την αποκέντρωση, για την αλληλεγγύη και τη συνοχή της κοινωνίας, για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής και του περιβάλλοντος.

Στοχεύει μέσα από το Δήμο Αθηναίων και το Δημοτικό του Συμβούλιο, μέσα από τα Διαμερισματικά Συμβούλια να προωθήσει αποτελεσματικά τις προτάσεις της, να συνεργαστεί με τους πολίτες και να τους κινητοποιήσει, να αγωνιστεί για ένα Δήμο που δουλεύει για τους δημότες του, για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών τους.

Ομως για να διεκδικήσει αποτελεσματικά την πόλη η "Συμπαράταξη για την Αθήνα", για να μπορέσει "να περάσει την Αθήνα στα χέρια των κατοίκων της", χρειάζεται δύναμη. Κι αυτή η δύναμη βρίσκεται πίσω απ' τις ελπίδες ακριβώς αυτών των κατοίκων, απ' τα όνειρά τους για όσα θέλουν ή την οργή τους για όσα συμβαίνουν γύρω τους.

Αν οι ελπίδες, τα όνειρα και η οργή μετατραπούν σε συμμετοχή στο προσκλητήριο αγώνα που απευθύνει η "Συμπαράταξη για την Αθήνα" και βέβαια σε ψήφο την Κυριακή των εκλογών, ο στόχος - όπως έχει πει ο Λεων. Αυδής - θα είναι εφικτός!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ