Τετάρτη 15 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Η νεολαία θα βρει το δρόμο της

Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΟΒ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ στην Καισαριανή, στην οποία χαιρέτισε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Κατημερτζής

Κάλεσμα αγώνα και συσπείρωσης της νεολαίας, γύρω από αγωνιστές δημάρχους και την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας, για ένα μαζικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, για μια άλλη παιδεία, κόντρα στο συμβιβασμό και το ξεπούλημα του δημόσιου τομέα και της καταπάτησης των δικαιωμάτων των εργαζομένων, απηύθυνε προχθές το βράδυ, σε κεντρική εκδήλωση της ΟΒ των Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ, στην πλατεία Καισαριανής, ο επικεφαλής της παράταξης "Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία" και υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Κατημερτζής.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης, έγινε από τον γραμματέα της ΟΒ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ, Κώστα Θυμιανό,ο οποίος και καλωσόρισε τους νέους και τις νέες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, να συμμετέχουν σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη νεολαία. "Με εκδηλώσεις που πραγματοποίησε η Οργάνωση, στα πλαίσια του 24ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ και εξορμήσεις σε σχολεία, μεγάλα σούπερ - μάρκετ, αθλητικά κέντρα και καφετερίες, διαπιστώσαμε, ότι οι θέσεις της ΚΝΕ, έχουν μεγάλη ανταπόκριση στους νέους, τους οποίους και καλούμε στο πλευρό αγωνιστών δημάρχων και μέσα από την Επιτροπή Νέων, να παλέψουμε, για ένα καλύτερο μέλλον", είπε.

Ο Γιώργος Κατημερτζής,υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, στο χαιρετισμό του τόνισε ότι το 24ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", είναι μια από τις πιο θετικές πολιτικές και πολιτιστικές ενέργειες της Οργάνωσης, οι οποίεςανοίγουν το δρόμο στη νεολαία, για μια άλλη ζωή, κόντρα στην υποκουλτούρα και την πολιτιστική υποβάθμιση των ΜΜΕ, που αποπροσανατολίζουν τη νεολαία. "Ακόμα και η παιδεία, είπε, οργανώνεται με κυρίαρχο στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων, προσφέροντας γρήγορες γνώσεις, ενώ εγκαταλείπεται ο μαζικός ερασιτεχνικός αθλητισμός. Η νεολαία πρέπει να αντισταθεί, να βρει το δρόμο της και να παλέψει γι' αυτά που της στερούν. Τίποτα δε θα σας χαριστεί, αν δε σταθείτε στο μετερίζι του αγώνα", επισήμανε ο Γ. Κατημερτζής, καταλήγοντας: "Εσάς φοβάται αυτή η πολιτική. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος που όλα λειτουργούν εις βάρος σας και σας οδηγούν στην άρνηση, να αντισταθείτε. Σας καλούμε στις τάξεις της παράταξής μας, να αγωνιστείτε σαν ενεργοί πολίτες, για ένα μαζικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, για μια άλλη παιδεία. Η πόλη μας, έχει δώσει αρκετούς αγώνες και αγωνιστές. Και σεις σαν νέοι οφείλετε και πρέπει να γνωρίζετε την ιστορία της, από την οποία και πρέπει να αντλείτε δυνάμεις".

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο επίτιμος δήμαρχος ΚαισαριανήςΠαναγιώτης Μακρής,μέλη των δημοτικών συμβουλίων Καισαριανής, Βύρωνα, Ζωγράφου, εκπρόσωποι από τις Επιτροπές Ειρήνης Καισαριανής, Βύρωνα, Ζωγράφου και συνταξιουχικές οργανώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ