Τετάρτη 15 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Πειραιάς: Συναντήσεις με τους κατοίκους της πόλης έχει προγραμματίσει η Δημοτική Κίνηση "Πειραιάς Αναγέννηση" αυτή τη βδομάδα. Σήμερα, Τετάρτη 15 Ιούλη, στις 7 μ.μ., ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Σαλπέας θα επισκεφτεί τις γειτονιές του Λόφου Βώκου και αύριο Πέμπτη, 16 Ιούλη, τις γειτονιές της Παλιάς Κοκκινιάς.

Ζωγράφου: Λαϊκή συγκέντρωση με θέμα τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των δημοτών, διοργανώνει η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου",σήμερα Τετάρτη 15 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ανοιξης (3η στάση Ζωγράφου). Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου.

Νέα Φιλαδέλφεια: Η "Δημοκρατική Συνεργασία" διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: "Εργασιακές σχέσεις και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης", σήμερα Τετάρτη 15 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ., στο Β Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Μοσχονησίων και 40 Εκκλησιών). Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων της περιοχής και εκπρόσωπος της ΝΑΣ.

Σκύδρα Πέλλας: Η επίσημη παρουσίαση της διακήρυξης και του συνδυασμού της "Νέας Κίνησης Δημοτών Σκύδρας" θα γίνει, αύριο Πέμπτη 16 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Αρτα: Περιοδεία στην αγορά της Αρτας θα πραγματοποιήσει η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" Αρτας (ΝΑΣ), με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Αρτας Βασίλη Ζιώβα,αύριο Πέμπτη 16 Ιούλη στις 9 μ.μ. Το κλιμάκιο της γραμματείας της ΝΑΣ θα διανείμει τη διακήρυξη με τις αρχές της Κίνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ