Παρασκευή 24 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αντιπαράθεση... με συκοφαντίες

Προσωπικά οφέλη και επιδιώξεις, αλλά και κομματικούς μηχανισμούς "είδε" να κρύβονται πίσω από την έντονη δράση που αναπτύσσουν τα στελέχη της "Προοδευτικής Κίνησης Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής" - για να ενημερώσουν για το αντεργατικό νομοσχέδιο και άλλα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο - ο Μ. Λαζαρίδης,στέλεχος του συνδυασμού "Ενωτική Παράταξη" που πλειοψηφεί στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής!

Ο "συνδικαλιστής" δεν είναι η πρώτη φορά που προσφεύγει σε τέτοιου είδους συνδικαλιστική αντιπαράθεση, ωστόσο οι επιθέσεις του εναντίον της "Προοδευτικής Κίνησης" έχουν ενταθεί από τις τελευταίες αρχαιρεσίες που οι δυνάμεις της διπλασιάστηκαν.

Ωστόσο, ο συνδυασμός του οποίου ηγείται δεν επιδεικνύει τον ίδιο ζήλο για την επίλυση των οξύτατων προβλημάτων των εργαζομένων, αφού αρνείται ακόμα και να συγκαλέσει τα όργανα του σωματείου, ακόμα και μετά τη δημοσιοποίηση του αντεργατικού νομοσχεδίου, που για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους θα σημάνει, αν εφαρμοστεί, την αρχή του τέλους ακόμα κι αυτών των ελάχιστων δικαιωμάτων που τους έχουν απομείνει.

Τις συκοφαντίες του Μ. Λαζαρίδη καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η "Προοδευτική Κίνηση" και σημειώνει ότι είναι δικαίωμα των στελεχών της να ενημερώνουν τους εργαζόμενους και να στέκονται στο πλευρό τους σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημά τους. Επίσης, στην ανακοίνωση καταγγέλλεται ότι: "Αυτός που μιλά για προσωπικά οφέλη και επιδιώξεις των στελεχών της Κίνησης είναι αυτός που εδώ και εφτά χρόνια παίρνει τη σύνταξη του εργατοπατέρα. Οσον αφορά τους κομματικούς μηχανισμούς, δεν κρύψαμε ποτέ την ταυτότητά μας και τα πολιτικά μας "πιστεύω", αλλά και ποτέ δε σταματήσαμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των εργατών. Απ' αυτούς κρινόμαστε, αυτοί ενίσχυσαν το συνδυασμό μας στις τελευταίες αρχαιρεσίες και μόνο απέναντί τους αισθανόμαστε υπεύθυνοι".

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ (2014-10-14 00:00:00.0)
Να γίνει η ψήφος «όπλο πάλης» (2000-10-12 00:00:00.0)
Ετσι ψήφισαν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι (1998-11-14 00:00:00.0)
Εκλογική επιτυχία (1998-04-15 00:00:00.0)
Ψηφίζουν οι τεχνικοί υπάλληλοι (1996-05-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ