Παρασκευή 21 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ"
Η Ελένη Αρμάου, υποψήφια δήμαρχος

Την Ελένη Αρμάου,καθηγήτρια φιλόλογο, πρόεδρο της ΕΛΜΕ Φωκίδας,ανακήρυξε υποψήφια δήμαρχο για το νέο Δήμο Αμφισσας, η "Δημοτική Κίνηση για την Αμφισσα" σε συγκέντρωση μελών και φίλων της Κίνησης.

Οπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η "Δημοτική Κίνηση για την Αμφισσα", η Ελένη Αρμάου είναι γνωστή σε όλο το λαό της πόλης από την αγωνιστική, κοινωνική δράση και προσφορά στην πόλη, για αυτό πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, οι αγρότες, οι γυναίκες, οι συνταξιούχοι, οι νέοι και οι νέες της Αμφισσας, στο πρόσωπο της υποψήφιας δημάρχου της "ΔΚΑ" θα τιμήσουν τη γυναίκα, μάνα, επιστήμονα, εργαζόμενη, νοικοκυρά, αγωνίστρια.

Η "ΔΚΑ"κάνει αναφορά στα καθημερινά και συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων και της πλειοψηφίας του λαού, πολιτική που χρησιμοποιεί ως "ιμάντες" περάσματος και τους αιρετούς της ΤΑ (για παράδειγμα τη σημερινή δημοτική αρχή και τη δήμαρχο). Η "ΔΚΑ" επισημαίνει στη συνέχεια η ανακοίνωση, στάθηκε με συνέπεια, μέχρι σήμερα και με τους δυο δημοτικούς της συμβούλους υπερασπίστηκε τα λαϊκά συμφέροντα μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Με αποφασιστικότητα θα συμβάλλει στη διεκδίκηση λύσης των προβλημάτων του νέου δήμου (Αμφισσα,Αγ. Γεώργιος,Αγία Ευθυμία,Δροσοχώρι,Αγιος Κωνσταντίνος,Ελαιώνας,Προσήλιο και Σερνικάκι), συνεχίζοντας την ενωτική, μαχητική της δράση, για να ανοίξει ο "άλλος" δρόμος στα δημοτικά πράγματα. Για μια δημοτική αρχή και δήμαρχο, όχι γραφειοκρατικό διαχειριστή και εξάρτημα της κεντρικής εξουσίας και της εκάστοτε κυβέρνησης υπάλληλο. Που θα συγκρούεται, θα αντιστέκεται στις αντιλαϊκές, αντιαναπτυξιακές πολιτικές και θα είναι μπροστάρης και συμπαραστάτης σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες του λαού και της νεολαίας της περιοχής.

Θα κινητοποιεί τους πολίτες, δε θα είναι φοροεισπράκτορας και διοργανώτρια "φιεστών", όπως η σημερινή δημοτική αρχή. Δε θα επιβάλλει νέους φόρους, θα σταματήσει τη μετατροπή του δήμου σε στυγνή και αδιαφανή επιχείρηση και θα διεκδικήσει τους παράνομα παρακρατημένους πόρους από την κυβέρνηση.

Τέλος η "Δημοτική Κίνηση για την Αμφισσα" απευθύνει κάλεσμα αγώνα και συσπείρωσης για να δοθεί μήνυμα καταδίκης στις μέχρι σήμερα πολιτικές.

Η αποφασιστική ενίσχυση της "ΔΚΑ" και της υποψήφιας δημάρχου Ελένης Αρμάου,καταλήγει η ανακοίνωση, αποτελεί εγγύηση για δήμο μαχητικό, διεκδικητικό, με το λαό για το λαό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ