Παρασκευή 21 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΣ ΑΡΤΑΣ
Μεγάλη συγκέντρωση στην Κυψέλη

Αντιλαϊκή πολιτική και αυταρχισμός είναι δίδυμα και πάνε μαζί. Αυτό τόνισε ο υποψήφιος νομάρχης Αρτας της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας"(ΝΑΣ), Βασίλης Ζιώβας,μιλώντας προχτές το βράδυ στην κατάμεστη πλατεία της Κυψέλης,αναφερόμενος στην επιχειρούμενη φίμωση του Τύπου, τη βία των ΜΑΤ ενάντια στους εκπαιδευτικούς, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους της Ιονικής, τους αγρότες και ενάντια σε όποιον αντιστέκεται.

Μιλώντας για τη σημασία των εκλογών του Οκτώβρη, αναφέρθηκε αναλυτικά στις αναγκαστικές καταργήσεις δήμων και κοινοτήτων, στα οικονομικά προβλήματα της Αυτοδιοίκησης, στα έργα που έχει ανάγκη ο νομός Αρτας, στην ανάγκη για επάνδρωση του Γενικού Νοσοκομείου, στα προβλήματα της Παιδείας, στο ξεκλήρισμα των αγροτών, των κτηνοτρόφων, αλλά και τον αφανισμό των ΕΒΕ.Ο υποψήφιος νομάρχης υπογράμμισε ότι ο νομός Αρτας μπορεί και πρέπει να αναπτυχθεί. Η σημερινή εικόνα του νομού που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στον τομέα της ανεργίας - αγγίζει το 20% - και στο τελευταίο "σκαλί" από άποψη εισοδήματος, μπορεί και πρέπει να ανατραπεί, επισήμανε.

Αναφερόμενος στο σημείο αυτό σε όλους τους άλλους υποψήφιους για τη νομαρχία, ο Βασίλης Ζιώβας τόνισε: "Ολοι οι άλλοι υποψήφιοι δεν αρθρώνουν λέξη για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αρτινός λαός. Δεν αρθρώνουν λέξη για το ποιος ευθύνεται, ποια πολιτική γεννά τα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Ποιος ευθύνεται για το ξεκλήρισμα των αγροτών, την ανεργία, το ξεπούλημα του εργοστασίου "Εσπερίς", το αδιέξοδο των κτηνοτρόφων, τις συντάξεις πείνας κλπ. Ολοι τους, συνέχισε, περιγράφουν την κατάσταση ή ψελλίζουν κάποιες προσωπικές ευθύνες για δευτερεύοντα ζητήματα, αφήνοντας στο απυρόβλητο τη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων. Στις επερχόμενες νομαρχιακές εκλογές πρέπει να ενισχυθεί η φωνή της ΝΑΣ που δεν περιγράφει απλά τα προβλήματα, αλλά αναδεικνύει τα αίτια, αποκαλύπτει τους υπεύθυνους, προτείνει λύσεις".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ