Παρασκευή 21 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επαγρύπνηση για το εργοστάσιο της TVX

Στις Κοινότητες Σταυρού και Ανω Σταυρού, περιόδευσε ο υποψήφιος νομάρχης Μιχ. Σπυριδάκης

Τις Κοινότητες Σταυρού και Ανω Σταυρού επισκέφθηκε ο υποψήφιος νομάρχης Μιχ. Σπυριδάκης,επικεφαλής κλιμακίου της ΝΑΣ Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή και της υποψήφιας δημάρχου Ρεντίνας Β. Πολυζωίδου.

Ο Μιχ. Σπυριδάκης ζήτησε από τους κατοίκους να επαγρυπνούν, αναφορικά με τις εξελίξεις γύρω από το εργοστάσιο χρυσού, τονίζοντας ότι δε θα πρέπει να υπάρχει καμία αυταπάτη για τα σχέδια κυβέρνησης και TVX να εγκαταστήσουν το εργοστάσιο εκεί όπου βολεύει την πολυεθνική, αδιαφορώντας για το περιβάλλον. Επίσης κάλεσε τους κατοίκους του Σταυρού να υπερψηφίσουν τη ΝΑΣ, γιατί είναι η μοναδική παράταξη, που παλεύει με συνέπεια, όχι μόνο για την τοποθεσία εγκατάστασης του εργοστασίου, αλλά και για να μην εκχωρηθεί ο εθνικός πλούτος στην πολυεθνική. Ο Μιχ. Σπυριδάκης, απευθυνόμενος στους δασεργάτες του Σταυρού, κατήγγειλε τα σχέδια εκχώρησης της εκμετάλλευσης του δασικού πλούτου της περιοχής σε ιδιώτες και την εκτόπιση του συνεταιρισμού των δασεργατών Σταυρού.

"Η συγκεκριμένη πρόθεση της κυβέρνησης αποτελεί ένα ακόμη χαρακτηριστικό δείγμα της πολιτικής ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου και μια ακόμη αιτία για να καταδικαστούν, τόσο οι κυβερνητικοί υποψήφιοι, αλλά και οι διάφοροι δήθεν αντιπολιτευόμενοι και δήθεν αντάρτες που δε βρίσκουν να πουν λέξη για την ουσία της εφαρμοζόμενης πολιτικής", τόνισε ο Μιχ. Σπυριδάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ