Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΞΕΠΕΡΑΣΕ κάθε όριο η διεύθυνση της "Καζίνο Αιγαίου ΑΕ" στη Σύρο, η οποία απέλυσε όλα τα μέλη της διοίκησης και της Ελεγκτικής Επιτροπής του νεοσύστατου σωματείου! Σε πέντε απολύσεις προχώρησε αιφνιδιαστικά και η "Γενική Εκδοτική Τύπου" του ομίλου Βαρδινογιάννη, από το χώρο των κυλινδρικών ταχυπιεστηρίων, όπου το τελευταίο διάστημα έχουν αναπτυχθεί αγώνες των εργαζομένων εκεί (σελίδα 10).

"ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Γραμμή" τιτλοφορείται το CD με 16 τραγούδια που εξέδωσε το ΚΣ της ΚΝΕ με σκοπό να τιμήσει και με αυτόν τον τρόπο τα 80χρονα του ΚΚΕ, επέτειο που συμπίπτει και με τα 30χρονα της ΚΝΕ και το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα μια σημαντική πολιτιστική πρωτοβουλία της Οργάνωσης. Το CD παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία της Οργάνωσης (σελίδα 13).

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ στο χειρότερο οδηγεί τους ρυζοπαραγωγούς η κυβέρνηση, η οποία μετά την ψήφιση του καταστροφικού κανονισμού για το ρύζι, μεθοδεύει με τα επιτελεία των Βρυξελλών την περιφερειοποίηση των ποσοστώσεων, πράγμα που αν γίνει πράξη, σημαίνει περαιτέρω όξυνση των αρνητικών επιπτώσεων. Τη δραματική κατάσταση επισημαίνει με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή το ΚΚΕ (σελίδες 18 - 19).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ