Πέμπτη 26 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΝΤΟΝΕΣ τριβές στο εσωτερικό των κυβερνήσεων Λευκωσίας και Αθήνας, αλλά και "νέφη" στις διμερείς σχέσεις Κύπρου και Ελλάδας δημιουργεί η επικείμενη μονομερής απόφαση για μη εγκατάσταση των ρωσικών πυραύλων S - 300 στη νήσο, χωρίς ουσιαστικά ανταλλάγματα εκ μέρους της Τουρκίας, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των ΗΠΑ (σελίδα 10).

ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ αυταρχισμό και τις διώξεις μελών του ΚΚΕ, που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν το λαϊκό κίνημα, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ (σελίδα 12).

Η ΑΥΡΙΑΝΗ μέρα θα είναι καθοριστική για την κλιμάκωση ή την αναστολή των κινητοποιήσεων των βενζινοπωλών με βάση την απόφαση της γενικής συνέλευσης (σελίδα 17).

ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟΣ θα είναι κατά βάση και ο προϋπολογισμός του 1999 στο Δήμο Αθηναίων. Τα έσοδα του πρώτου δήμου της χώρας θα βασιστούν στην υπερφορολόγηση των δημοτών, στην επιβολή αυξημένων και πρόσθετων δημοτικών τελών για κάθε υπηρεσία που παρέχει ο δήμος στους Αθηναίους, στο χαράτσωμα, που θα μειώσει παραπέρα το ήδη ισχνό εισόδημα των εργαζομένων (σελίδα 29).

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Υγείας είναι το καθ' ύλην αρμόδιο υπουργείο για τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες, όμως δε γνωρίζει πότε θα χορηγηθεί στους δικαιούχους η αύξηση του επιδόματος πρόνοιας (σελίδα 40).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ