Πέμπτη 3 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΛΑ''IΚΟ "ΠΟΤΑΜΙ"
οργής και αγώνα
  • Ολη η Καρδίτσα έδωσε το "παρών". Χιλιάδες αγρότες, εργαζόμενοι, επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι, μαθητές, σπουδαστές, επιστήμονες, γυναίκες και συνταξιούχοι, παρά τη συνεχή βροχή, πραγματοποίησαν χτες το μεγαλύτερο συλλαλητήριο στην ιστορία της πόλης.
  • Βαγγέλης Μπούτας (κεντρικός ομιλητής): Η κυβέρνηση, αντί ν' αλλάξει πολιτική και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, προχωρεί στην εφαρμογή της αντιαγροτικής - αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ... Γι' αυτό κι εμείς παλεύουμε για ν' ανατρέψουμε αυτή την πολιτική και στη θέση της να μπει μια άλλη φιλοαγροτική - φιλολαϊκή.
  • Σπ. Ευαγγελόπουλος (πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου): Ο τζίρος μας και η επιβίωσή μας στο εμπόριο, εξαρτάται ολοκληρωτικά από το εισόδημα των αγροτών και των εργαζομένων. Αυτό το εισόδημα μειώνεται πολύ κι εμείς χανόμαστε...
  • Β. Τσούκης (πρόεδρος της Ομοσπονδίας των ΕΒΕ): Η λιτότητα "γονατίζει" την αγορά και απειλεί με "λουκέτο" τα μαγαζιά και τις μικροεπιχειρήσεις.
  • Β. Αναγνωστόπουλος (μέλος της Πανθεσσαλικής και νεοεκλεγείς νομάρχης Καρδίτσας): Πάντα εμείς θα κάνουμε θυσίες; Αρκετά πια. Αφυδατωθήκαμε, στερέψαμε, δεν αντέχουμε άλλο. Ο δρόμος είναι ο αγώνας. Ολοι μαζί, ο ένας για τον άλλο.
  • Στ. Παπαμάνου (εκπρόσωπος του Συντονιστικού Οργάνου των μαθητών): Παλεύουμε για τη μόρφωσή μας και συμπαραστεκόμαστε στους πατεράδες μας, που παλεύουν για να μπορούν να μας σπουδάσουν.

ΣΕΛ.  26   -   27

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ