Παρασκευή 11 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κανονικά από σήμερα τα ταξί

Κανονικά κυκλοφορούν από τις 5 τα ξημερώματα τα ταξί σε όλη τη χώρα, μετά τη λήξη της 24ωρης πανελλαδικής κινητοποίησης των ιδιοκτητών ταξί και αγοραίων.

Με απόφαση των διοικήσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, χτες ακινητοποιήθηκαν τα ταξί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την "άδικη και αναδρομική φορολόγηση του κλάδου", καθώς και για την παρελκυστική τακτική της κυβέρνησης στην επίλυση σοβαρών και χρόνιων προβλημάτων των επαγγελματιών αυτοκινητιστών.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, το Δώρο Χριστουγέννων για τους οδηγούς ταξί, ορίστηκε στις 200 δραχμές και θα ισχύσει από τις 19 Δεκέμβρη μέχρι τις 7 Γενάρη 1999.

Με ανακοίνωσή της η "Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία" (υποστηρίζεται από την ΕΣΑΚ), τονίζει ότι ο κλάδος βρίσκεται σε οριακό σημείο, λόγω της πολιτικής που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια σε βάρος των επαγγελματιών αυτοκινητιστών. Επισημαίνει ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να πάει άλλο και για το λόγο αυτό, καλεί όλους τους ιδιοκτήτες ταξί σε ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση μεθαύριο Κυριακή, στις 10 π.μ., στα γραφεία του Σωματείου Ιδιοκτητών Ελαφρών Φορτηγών (Ιωαννίνων 6 - Κολωνός).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ